Community
Arnold for Houdini Forum
Rendering with Arnold in Houdini and Solaris using the HtoA plug-in.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Displacement issue CPU vs GPU

3 REPLIES 3
Reply
Message 1 of 4
s.thifault
431 Views, 3 Replies

Displacement issue CPU vs GPU

I realized that some refraction/reflection difference in CPU vs GPU in render test I was doing where related to displacement.

Not sure what is the problem, so I did some more test ! here are some pictures.


Simple grid, area light, simple arnold noise....subdivision set to 7

The CPU version is not displaced correctly.

It's ok in Maya.

Latest Houdini and Arnold

Cheers


CPU

5760-cpu.jpg

GPU

5771-gpu.jpg

Tags (2)
Labels (2)
3 REPLIES 3
Message 2 of 4
Stephen.Blair
in reply to: s.thifault

Looks like bounds padding to me. Did you check the Arnold log?
Displacement is done on the CPU in either case.



// Stephen Blair
// Arnold Renderer Support
Message 3 of 4
s.thifault
in reply to: Stephen.Blair

this is just switching from GPU to CPU, padding should be the same. Did the same scene in Maya with exactly the same units, it's identical.


Thanks



Message 4 of 4
Stephen.Blair
in reply to: s.thifault

If you can upload the scene we'll test it here.

This happens when you switch devices while the IPR is running?

OR do you restart the render completely?



// Stephen Blair
// Arnold Renderer Support

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Autodesk Design & Make Report