Community
Arnold for Cinema 4D Forum
Rendering with Arnold in CINEMA 4D using the C4DtoA plug-in.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Successful baking does not generate any file

4 REPLIES 4
Reply
Message 1 of 5
f.ribbeck
161 Views, 4 Replies

Successful baking does not generate any file

Hi, I have a weird issue with baking, where it says the bake was successful, but there is no file being generated.

Whatever location I choose as file output, no file is being generated at all. I have the exact same bake settings as in other scenes where it did work perfectly fine before, but now it does no longer work. I attached a screenshot of the bake settings.

I have no idea what is causing this, I haven't updated to a new version and did not do any changes to admin rights or whatever. baing.jpg




Tags (2)
Labels (2)
4 REPLIES 4
Message 2 of 5
f.ribbeck
in reply to: f.ribbeck

And to add, I do use the CPU system for rendering

Message 3 of 5
f.ribbeck
in reply to: f.ribbeck

And the object I want to bake is not under a cloner or anything and visible in viewport and render, an Arnold standard surface is assigned to the object

Message 4 of 5
f.ribbeck
in reply to: f.ribbeck

OK, it seems this was a strange bug, after I restarted my system today, the baking worked fine again

Message 5 of 5

Hmm, that's odd. If it comes up again, please let me know and I'll take a look.

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Autodesk Design & Make Report