Community
Arnold for Cinema 4D Forum
Rendering with Arnold in CINEMA 4D using the C4DtoA plug-in.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Motion Blur motion keys working properly?

3 REPLIES 3
Reply
Message 1 of 4
edenexposito
249 Views, 3 Replies

Motion Blur motion keys working properly?

With C4toA 2.4.5 (Arnold 5.2.2.1)

In Render Settings -> Motion Blur -> Keys

I'm trying to augment values beyond 2 to improve Motion Blur curvature but with values higher than 3 I see a ghost effect that don't disappear until I put values beyond 16 (I think that 16 or 32 are too high values far from a normal threshold). Also, as you can see in image motion blur result from 2 to 16 changes a lot, it's like I increase shutter angle but all values are same, only motion keys were changed.

3817-test.png

Tags (2)
Labels (2)
3 REPLIES 3
Message 2 of 4
lee_griggs
in reply to: edenexposito

Can you upload the scene? Is the shutter set to center on frame?

Lee Griggs
Arnold rendering specialist
AUTODESK
Message 3 of 4
edenexposito
in reply to: edenexposito

Yes, Shutter Angles is on center of frame. I can not upload this scene, but can be tested with one new scene with one cube orbiting (my purple cube attached is basically this).

Thanks @Lee Griggs

Message 4 of 4
edenexposito
in reply to: edenexposito

Seems like with C4DtoA 2.5.1 this problem has been fixed.

Sorry for inconvenience.

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Autodesk Design & Make Report