Community
Arnold for Cinema 4D Forum
Rendering with Arnold in CINEMA 4D using the C4DtoA plug-in.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Missing node volume_voxel_field

5 REPLIES 5
Reply
Message 1 of 6
noah.bernardi
353 Views, 5 Replies

Missing node volume_voxel_field

I've built an XParticles scene that renders fine locally with C4DtoA 2.4.1.1. Our farm uses the Linux build of atop the MtoA 3.1.0.1 installation and we're getting the error of the mentioned node not being installed or existing. Looking through the shaders MTD file there is the xparticles and xp_gaseous nodes but no mention of this particle node. Is it not supported (yet) in the linux build?

Labels (5)
5 REPLIES 5
Message 2 of 6

Indeed, that volume plugin is missing from the linux package. My bad. I will make a build and update the package in the next days.

Message 3 of 6

The linux packages on the ftp are now updated.

Message 4 of 6

Hi Peter,

I work with Noah and manage the farm. I take it support is added in the 2.4.1.2 package?

Cheers,

Mike

Always looking to solve problems, if I'm helpful at all consider dropping a kudos!

Message 5 of 6

I also updated all previous linux shader packages until 2.3.0. Or if you use the full plugin build (for the C4D command line) it's available in the 2.4.1.2 build, that should work with 2.4.1.1 too.

Message 6 of 6

Awesome, thanks! Upgrading to 2.4.1.2 shouldn't hurt us and only takes a few minutes. Thanks for the prompt update (and backports)!

Cheers,

Mike

Always looking to solve problems, if I'm helpful at all consider dropping a kudos!

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums