Community
Arnold for Cinema 4D Forum
Rendering with Arnold in CINEMA 4D using the C4DtoA plug-in.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

C4D/Arnold crashing when rendering with motion blur

3 REPLIES 3
Reply
Message 1 of 4
office
152 Views, 3 Replies

C4D/Arnold crashing when rendering with motion blur

Hi there,

 

I'm trying to render a Scene in Arnold for C4D, but it instantly crashes everytime. It only works if i deactivate "Motion Blur".  Is Motion Blur not supported yet in Arnold 4.6.4.1 on M1 Chips? Is there a workaround? Thanks!

MacOS Ventura 13.4.1

M1 Max

C4D S26

Arnold 4.6.4.1

 

3 REPLIES 3
Message 2 of 4
peter_horvath
in reply to: office

There are no know limitations around motion blur on M1. It might be specific to your scene. Can you try in a basic scene? Also can you share the scene to be able to debug here? When it crashed, did the Autodesk Crash Report dialog pop up and did you send in a report?


// Peter Horvath
// C4DtoA developer
Message 3 of 4
office
in reply to: peter_horvath

Hi Peter,

I tried a basic scene in which Motion Blur did work just fine. I don't understand why my Scene only works with motion blur turned off, but i sent a crash report (714927234)

Message 4 of 4
peter_horvath
in reply to: office

Do you have instancing in the scene? Arnold Scatter object or particles or a Cloner with Multi-Instances maybe? And light linking? So far that's what I could figure out from the crash report, that the light linking code fails somehow when there are instances in the scene. But hard to tell what's going on without a repro.


// Peter Horvath
// C4DtoA developer

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums