Community
Arnold for Cinema 4D Forum
Rendering with Arnold in CINEMA 4D using the C4DtoA plug-in.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

bounds padding error messege

7 REPLIES 7
Reply
Message 1 of 8
cpz
Enthusiast
906 Views, 7 Replies

bounds padding error messege

Hi, I sometimes get these aerror messeges, please see attached; sometimes relinking a missing texture resolves the issue, but not in this case, I follow the messege, but still get " render alert", can someone please explain, thank you

Tags (1)
Labels (1)
7 REPLIES 7
Message 2 of 8
cpz
Enthusiast
in reply to: cpz

screen-shot-2018-06-13-at-11125-pm.png sorry, forgot to upload this

Message 3 of 8
Stephen.Blair
in reply to: cpz

bounds padding errors? See the Bounds Padding section here: https://support.solidangle.com/x/RAFeAg



// Stephen Blair
// Arnold Renderer Support
Message 4 of 8
cpz
Enthusiast
in reply to: cpz

thank you, I do ont see my issue addressed, but I will continue to experiment, thanks for your reply

Message 5 of 8
Stephen.Blair
in reply to: cpz

What's your issue? Bounds padding (warnings) or the texture errors in the screenshot?



// Stephen Blair
// Arnold Renderer Support
Message 6 of 8
cpz
Enthusiast
in reply to: cpz

Hi, and thank you-the issue is sometimes, as in this case a padding warning-sometimes I'm missing a texture, and this gets resoleved, maye a "generic" error message?screen-shot-2018-06-13-at-20925-pm.jpg, either way, when I adjust according to the warning, issue doesn't always get resolved, so I'm fristrated ;(-pls see attached in red, thx

Message 7 of 8
peter.horvath6V6K3
in reply to: cpz

The texture errors and the bounds padding should be independent.

Are the given textures missing? You can check the Asset/Tx Manager.

The bounds padding issue does not block the render. It can affect performance, however I'm not sure it's noticeable in most cases.

Message 8 of 8
cpz
Enthusiast
in reply to: cpz

thank you for your expertise!- when I have texture missing issues, I usually need to relink several times to get a render-as of yesterday, my rendering inexplicably did work; I played around witht the padding, so ultimatley it works!-like all things digital, many times I just don't always undestand why something works or not despite my attempts-thanks again, folks like me are fortunate to have folks like you around, 😉

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Technology Administrators


Autodesk Design & Make Report