Architecture Engineering & Construction – Українською
В цій гілці є основними теми архітектурної та інфраструктурної інженерії, щодо застосування в цих сферах продуктів Revit, Civil 3D, Navisworks, Autodesk Docs та інших продуктів і сервісів, які входять до Autodesk Architecture Engineering & Construction Collection і дотичні до неї. На форумі ви можете ділитися знаннями, запитувати й отримувати відповіді, та читати найпопулярніші теми по програмним продуктам цього сімейства.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Сімейство з динамічною кількістю конекторів. Наприклад, гребінка водяної системи опалення

3 REPLIES 3
SOLVED
Reply
Message 1 of 4
oleksandr_lukyanenko
322 Views, 3 Replies

Сімейство з динамічною кількістю конекторів. Наприклад, гребінка водяної системи опалення

Як створити сімейство з динамічною кількістю конекторів? Щоб через параметр екземпляру можна було вказувати кількість конекторів і вони чи відображались чи приховувались. Інформації на цю тему в інтернеті, дуже мало.

3 REPLIES 3
Message 2 of 4

Вітаю!

Це лінк із таймінгом саме на відповідь щодо даного питання: Ask the Expert Revit - 2024#02(003) Webcast | Revit In UA, в рамках сьогоднішнього заходу. Також може згодом ще хтось поділиться своїм досвідом. 

@ceoUS2J9 тут згадували твій матеріал щодо даного питання, чи зможеш поділитись? 

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" повідомленню! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку 'ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ' | Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.

Дмитро Мухін | Dmytro Mukhin Facebook | Instagram | InventorInUa




Менеджер спільноти Autodesk | Autodesk Community Manager
Message 3 of 4

На даний час Revit з невідомих мені причин має певні обмеження для застосування конекторів в сімействах. 
1. Ми не можемо створити динамічну кількість конекторів оскільки їх не можна додати до групи/масиву.
2. Неможливо налаштувати параметри видимості (yes/no) для конекторів. На форумі Autodesk я знайшов корисну ідею від @ViviNyehuusAndersen стосовно цієї проблеми. Раджу Вам також проголосувати: https://forums.autodesk.com/t5/revit-ideas/mep-connector-visibility-yes-no/idi-p/6496058 
3. Конектори не відображаються у вкладених сімействах. В теорії можна було зробити масив із вкладених сімейств із вкладеними конекторами. Проте на жаль, це чомусь також не працю в Revit. Відповідну пропозицію додав до ідей за наступним посиланням: https://forums.autodesk.com/t5/revit-ideas/enable-visibility-control-and-improved-functionality-for/...

Тому наразі конкретно у Вашому випадку залишається варіант створення 'зброду' різних сімейств із відповідною кількістю конекторів. 

Message 4 of 4

З власного досвіду створюємо сімейство з максимальною кількістю конекторів і які просто висять в повітрі поза межами сімейства. наприклад якщо хтось вибрав гребінку на 5 конекторів а їх там по факту 10 тільки, то  5 стоять на геометрії а інші 5 в повітрі. За 3 роки використання такого способу проблем ще ні разу не було. 

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums