Announcements
Платформа Autodesk Community буде доступна в режимі для читання 26 та 27 квітня, оскільки ми проводитимо обов'язкове технічне обслуговування. Ми приберемо цей банер після його завершення. Дякуємо за розуміння.
Announcements
We are currently migrating data within this board to improve the community. During this process, posting, replying, editing and other features are temporarily disabled. We sincerely apologize for any inconvenience caused and appreciate your understanding. Thank you for your patience and support.

Помилка відображення вікон у фазі Demolished

tarasttp
Participant Participant
167 Views
4 Replies
Message 1 of 5

Помилка відображення вікон у фазі Demolished

tarasttp
Participant
Participant

Привіт!
Стикнувся з проблемою відображення власних сімейств вікон і поки не розумію в чому саме причина. 
На скріншоті 1 видно вікна, створені у фазі Existing і демонтовані у фазі New. 
На іншому скріншоті, виділивши частину стіни яка заповнила простір вікна, видно що вікно малюється в потрібних червоних лініях. При виділенні всіх об'єктів, видно заповнення стіни після стандартного Revit вікна відображається по іншому.
Підкажіть що я роблю не так?Win_Ex1.pngWin_Ex2.png

Reply
Reply
0 Likes
Accepted solutions (1)
168 Views
4 Replies
Replies (4)
Message 2 of 5

oleksandr.kanivets
Advocate
Advocate

Привіт. Важливо вибрати фільтр стадії на вигляді, а попередньо переглянути їх налаштування та перевизначення графіки.

oleksandrkanivets_1-1738086992498.png

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" цім повідомленням! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку "ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ" | Have your question been answered successfully? Click "ACCEPT SOLUTION" button.

Oleksandr Kanivets / Олександр Канівець
ASKansulting CEO & Autodesk Instructor & Autodesk Partner

Facebook | Twitter | LinkedIn
Expert Elite Member

Reply
Reply
0 Likes
Message 3 of 5

tarasttp
Participant
Participant

Використовується стандартний фільтр: Show All.
В однакових умовах власне сімейство перекрите автозаповненням стіни. Натомість revit сімейство відображається попри автозаповнення.

Я погрався з фільтрами, і фільтр Show Previous+Demo показав моє вікно, оскільки в ньому налаштовано New - Not Displayed. Як я розумію, воно приховало автозаповення проєму фази New, тому вікно стало видно.
Але мені цей фільтр не підходить, мене цікавить чому воно не працює як стандартне сімейство.

Reply
Reply
0 Likes
Message 4 of 5

tarasttp
Participant
Participant
Accepted solution

Дослідив причину. Різниця між моїм сімейством і шаблонним в тому, що рама в моєму втоплена всередину, а шаблонне побудоване на рівні краю стіни або ж навіть виступає назовні. Коли фільтр вмикає відображення нової стадії - вона фізично все закриває. Те ж шаблонне не буде видно зі сторони інтер'єру, бо воно також там втоплене.
То ж виходить модель сімейства або його 2D лінії повинні бути принаймні на тому ж Ref. Plane що і заповнення стіни.
 Win_Ex3.png

Reply
Reply
0 Likes
Message 5 of 5

oleksandr.kanivets
Advocate
Advocate

В місці проєму утворюється стіна, яка являється новою на стадії його знесення. Можна налаштувати фільтр, який буде приховувати нові елементи, або перевизначати їх графіку.

oleksandrkanivets_0-1738150062676.png

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" цім повідомленням! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку "ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ" | Have your question been answered successfully? Click "ACCEPT SOLUTION" button.

Oleksandr Kanivets / Олександр Канівець
ASKansulting CEO & Autodesk Instructor & Autodesk Partner

Facebook | Twitter | LinkedIn
Expert Elite Member

Reply
Reply