Помилка відображення вікон у фазі Demolished. Revit

tarasttp
Participant Participant
340 перегляди
4 відповіді
Повідомлення 1 5

tarasttp
Participant
Participant

Привіт!
Стикнувся з проблемою відображення власних сімейств вікон і поки не розумію в чому саме причина. 
На скріншоті 1 видно вікна, створені у фазі Existing і демонтовані у фазі New. 
На іншому скріншоті, виділивши частину стіни яка заповнила простір вікна, видно що вікно малюється в потрібних червоних лініях. При виділенні всіх об'єктів, видно заповнення стіни після стандартного Revit вікна відображається по іншому.
Підкажіть що я роблю не так?Win_Ex1.pngWin_Ex2.png

0 вподобань
Прийняті рішення (1)
341 перегляди
4 відповіді
Відповіді (4)
Повідомлення 2 5

oleksandr.kanivets
Advocate
Advocate

Привіт. Важливо вибрати фільтр стадії на вигляді, а попередньо переглянути їх налаштування та перевизначення графіки.

oleksandrkanivets_1-1738086992498.png

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" цим повідомленням! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку "ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ" | Have your question been answered successfully? Click "ACCEPT SOLUTION" button.

Oleksandr Kanivets / Олександр Канівець
ASKansulting CEO & Autodesk Instructor & Autodesk Partner

Facebook | Youtube | Telegram
Expert Elite Member

0 вподобань
Повідомлення 3 5

tarasttp
Participant
Participant

Використовується стандартний фільтр: Show All.
В однакових умовах власне сімейство перекрите автозаповненням стіни. Натомість revit сімейство відображається попри автозаповнення.

Я погрався з фільтрами, і фільтр Show Previous+Demo показав моє вікно, оскільки в ньому налаштовано New - Not Displayed. Як я розумію, воно приховало автозаповення проєму фази New, тому вікно стало видно.
Але мені цей фільтр не підходить, мене цікавить чому воно не працює як стандартне сімейство.

0 вподобань
Повідомлення 4 5

tarasttp
Participant
Participant
Прийняте рішення

Дослідив причину. Різниця між моїм сімейством і шаблонним в тому, що рама в моєму втоплена всередину, а шаблонне побудоване на рівні краю стіни або ж навіть виступає назовні. Коли фільтр вмикає відображення нової стадії - вона фізично все закриває. Те ж шаблонне не буде видно зі сторони інтер'єру, бо воно також там втоплене.
То ж виходить модель сімейства або його 2D лінії повинні бути принаймні на тому ж Ref. Plane що і заповнення стіни.
 Win_Ex3.png

0 вподобань
Повідомлення 5 5

oleksandr.kanivets
Advocate
Advocate

В місці проєму утворюється стіна, яка являється новою на стадії його знесення. Можна налаштувати фільтр, який буде приховувати нові елементи, або перевизначати їх графіку.

oleksandrkanivets_0-1738150062676.png

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" цим повідомленням! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку "ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ" | Have your question been answered successfully? Click "ACCEPT SOLUTION" button.

Oleksandr Kanivets / Олександр Канівець
ASKansulting CEO & Autodesk Instructor & Autodesk Partner

Facebook | Youtube | Telegram
Expert Elite Member