Я тут читаю про ноутбук і роботу за екраном ноутбука і прям плакати хочеться...
Із власного досвіду можу сказати, що краще не жалкувати грошей, а брати (чи мучити керівника, щоб він виділив) нормальний якісний монітор із IPS матрицею.
Пропоную додавати рекомендації і відносно власного досвіду щодо моніторів і периферії, а не лише заліза.
Мій ідеальний сетап на фото (умовно стаціонарний). То широкоформатний монітор з співвідношенням 21:9.
Та ось мій робочий сетап.
Мобільна робоча станція HP Zbook 15 G6: Xeon E-2286M (8 ядер по 2.4 ГГц), 64 ГБ оперативної з корекцією помилок, 2 ТБ SSD постійної, NVIDIA Quadro RTX 3000 на 6 ГБ.
Монітор: HP Z32 4K.
В офісі набір 3Dconnexion: SpaceMoese Enterprise, CadMouse, Keyboard + Numpad і їх же килимок.
В дорозі набір 3Dconnexion: SpaceMouse Wireless, CadMouse Compact Wireless і їх же килимок, але менший.
Те, що всі мої задачі виконує із певним запасом, то певно нічого не сказати... та навантажувати на 100% вдавалося і далеко не один раз.

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" повідомленню! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку 'ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ' | Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.
Дмитро Мухін | Dmytro Mukhin Facebook | Instagram | InventorInUa
Менеджер спільноти Autodesk | Autodesk Community Manager