Вітання!
Дякую, що продублювали питання і тут.
За інформацією на сайтах із системними вимогами для Autodesk Revit 2025 треба 30 ГБ на диску (для 2024 аналогічно), для AutoCAD 2025 – 10 ГБ, Navisworks 2024 – 10 ГБ, для Microsoft Office пишуть, що треба 4 ГБ (я б брав більше, орієнтовно вдвічі). На решту я б заклав ще десь 10-15 ГБ.
Підбиваючи підсумок лише по цьому, то вже виходить лише для програмного забезпечення трохи більше 100 ГБ. А ще будуть різні Add-ins, скріпки, самі робочі файли, кеш того ж хрому та телеграму, і т.д.
Я б орієнтувався пінімум на 500 ГБ, й звісно це має бути SSD. А дані диски не варто забивати більш ніж на 80%, щоб вони нормально функціонували. А в ідеалі взагалі тримати ~50% зайнятими.
Я розумію, що цього питання не озвучено вище, та не забуваємо, що варто робити резервну копію, а це вже окремий диск (саме фізичний окремий диск, а не логічний розділ). Але це вже окрема тема).
Чекаємо рекомендацій і від інших користувачів.
Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" повідомленню! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку 'ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ' | Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.
Дмитро Мухін | Dmytro Mukhin Facebook | Instagram | InventorInUa
Менеджер спільноти Autodesk | Autodesk Community Manager