Пропоную розглянути сам процес і в подальшому зробити висновки.
1. REVIT > collaborate>manage models>publish setings
Cтворюємо пакет для публікації, в якому вказуємо вид який будемо передавати в Inventor

2. REVIT>file>save as>cloud model
Зберігаємо модель в ACC (Autodesk Construction Cloud)

Звичайно ж обираємо цільовий проект куди зберігаємо модель

В подальшому ще перевіримо чи можливо створити Data Exchange без цього кроку, для моделей які просто завантажені в CDE.
3. AUTODESK CONSTRUCTION CLOUD
3.1. Модель завантажена успішно

3.2 Провсяк випадок глянемо як це в REVIT відображається

3.3. ACC>*.rvt>sheet&views>Create Data Exchange

Маємо можливість обрати локацію в межах проекту і змінити назву пакета (назву виду), також бачимо кількість обєктів які містить вид.
Inventor доречі рекомендує імопортувати види з кількістю обєктів до 250 🙄, але з практики і 3-5тис. проходять нормально, більше я не доводилося робити.

Після цього нам напишуть що create data exchange was successful і ми підемо спостерігати в дерево проекту за процесом, так як це ще не кінець.

Тут можна подумати що треба зачекати, але я схиляюся на даний момент до того що присутній якийсь баг.
так як аналогічну операцію я провів з практично пустим файлом (п.3.2 на скріні модель Revit Data Exchange) днем раніше

В середнині цього файлу бачимо що процес обробки даних триває...

Також очевидно якщо спробувати підключитись до Data Exchange з Inventor буде помилка, але провсяк випадок залишу скріни:

Поки так...
Які є ідеї щодо того де проблема?
До прикладу Import подібних файлів REVIT в Inventor відбувається в межах декількох десятків секунд.

Відповідь корисна? Клікніть на"ВПОДОБАЙКУ"цим повідомленням! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку "ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ" | Have your question been answered successfully? Click"ACCEPT SOLUTION"
Yaroslav Shelest / Ярослав Шелест
BIM-Manager & Civil Engineer & Інженер ПЦБ
Facebook |LinkedIn |Autodesk |Behance