Україномовні учасники програми Autodesk Expert Elite

DmytroMukhin
Community Manager Community Manager
3 106 перегляди
13 відповіді
Повідомлення 5 14

Україномовні учасники програми Autodesk Expert Elite

DmytroMukhin
Community Manager
Community Manager

Вітаю!

Почну цю тему, щоб учасники Спільноти Autodesk могли познайомитись з україномовними учасниками програми Autodesk Expert Elite.

Як пишуть на сайті: "Програма Expert Elite відзначає користувачів у всьому світі, котрі роблять внесок у Спільноту Autodesk та діляться своїми знаннями відносно роботи в програмних продуктах, найкращими практиками і досвідом. Діючи як лідери та беручи активну участь в розвитку програмних продуктів, Expert Elites допомагають нашій Спільноті користувачів процвітати."

Більш детально це вже було описано в цій темі від одного з Expert Elite, адже найкорисніше це все дізнатись саме від учасників, в тому числі відносно деяких матеріальних речей в підтримку експертів. Тому прошу почитати деталі по відповідним посиланням, а нижче інформація про себе від україномовних учасників програми Autodesk Expert Elite.

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" повідомленню! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку 'ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ' | Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.

Дмитро Мухін | Dmytro Mukhin Facebook | Instagram | InventorInUa

Менеджер спільноти Autodesk | Autodesk Community Manager
Прийняті рішення (1)
3 107 перегляди
13 відповіді
Відповідей (13)
Повідомлення 1 14

durasovartyom
Advisor
Advisor

Привіт, Спільното!

Мене звати Артем Дурасов і я Autodesk Expert Elite.

inside35mm.com-6473.jpgЯ спеціаліст у сфері технологій інформаційного моделювання (BIM) в транспортній інфраструктурі – залізні та автомобільні дороги, зовнішні та внутрішні мережі.

Сертифікований викладач Autodesk. Займаюсь навчання роботі у AutoCAD, Civil 3D, Autodesk Subassembly Composer for Civil 3D, InfraWorks, Navisworks, Dynamo for Civil 3D, Twinmotion.

Виступав з докладами на конференції Autodesk Rail Summit 2019, Autodesk University 2017, 2018, 2019 та інших заходах.

Отримав статус «BIM-лідер 2019» в інфраструктурі за версією Autodesk.

Отримання статусу «BIM-компанія 2019, 2021» в інфраструктурі за версією Autodesk.

Веду блог:

https://civil3d-info.blogspot.com/

https://www.facebook.com/civil3dinfo

https://www.linkedin.com/in/artyom-durasov/

Моє хобі це колекціонування рідкісних, старих книг на будівельну тематику (мости, залізниці) та волейбол.

Artyom Durasov

EESignature

Повідомлення 2 14

Alexander.Rivilis
Mentor
Mentor

2017-08-27_22-36-59.png

Я програміст та викладач програмування додатків для AutoCAD та вертикальних продуктів на платформі AutoCAD з допомогою ObjectARX/AutoCAD .NET API/VisualLisp/VBA... Сертифікований викладач Autodesk.

Моє знайомство з AutoCAD почалось в 1989 році з версії R10 та участі в написанні програмного комплексу МАЄСТРО для архітекторів, конструкторів та сантехніків. Багато років я займаюсь написанням додатків для AutoCAD, та навчанням програмістів основам написання додатків. Я є бета-тестером AutoCAD. Багато років я модератор на форумах Autodesk - в першу чергу по програмуванню додатків та встановленню ПЗ Autodesk.

З 2000 року я є членом Autodesk Development Network, а з 2013-року був адміністратором російськомовного сайту та форуму Спільноти програмістів Autodesk у СНД, консультував програмістів зі всього світу.

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" цім повідомленням! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
Находите сообщения полезными? Поставьте "НРАВИТСЯ" этим сообщениям!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку "ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ" | Have your question been answered successfully? Click "ACCEPT SOLUTION" button.
На ваш вопрос успешно ответили? Нажмите кнопку "УТВЕРДИТЬ РЕШЕНИЕ"

Alexander Rivilis / Александр Ривилис / Олександр Рівіліс
Programmer & Teacher & Helper / Программист - Учитель - Помощник / Програміст - вчитель - помічник
Facebook | Twitter | LinkedIn
Expert Elite Member

Повідомлення 3 14

Alexander_Chernikov
Mentor
Mentor

av4aee.jpg

Завідувач кафедри інженерної та комп'ютерної графіки, доктор технічних наук, професор у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті.

Основним напрямком наукової і навчальної діяльності є розробка методів геометричного та комп’ютерного моделювання процесів і геометричних конструкцій у техніці, а також впровадження нових інформаційних технологій в освітній процес.

Сертифікований професіонал Autodesk AutoCAD та Autodesk Inventor, є сертифікат користувача Autodesk Fusion 360; також займаюсь розробкою додатків з використанням API на VBA та iLogic.

В березні 2019 року отримав статус Autodesk Expert Elite.

https://forums.autodesk.com/t5/user/viewprofilepage/user-id/879550

https://www.linkedin.com/in/alexander-chernikov-0b25853a/

https://mf.khadi.kharkov.ua/departments/kaf-ikg/

Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts! | Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" цім повідомленням!
Have your question been answered successfully? Click "ACCEPT SOLUTION" button. | На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку "ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ"

Олександр Черніков / Alexander Chernikov

EESignature

Facebook | LinkedIn

.

Повідомлення 4 14

ypodol
Advisor
Advisor

Знімок екрана 2022-05-30 122805.jpgСпільното, вітаю!

Мене звати Юрій Подольчук, я ВІМ експерт у сфері АЕС. За фахом інженер, та познайомившись, у свій час, з технологією ВІМ - почав активний розвиток у цій царині.

В 2019р. отримав статус Autodesk Expert Elite, пізніше став учасником програми Autodesk Group Network Leader.

Співавтор Концепції впровадження ВІМ в Україні, співзасновник та голова Ukrainian BIM Community.

Yurii Podolchuk / Юрій Подольчук
Linkedin | Facebook
Ukrainian BIM Community

Expert Elite Member
Повідомлення 6 14

akcharly
Collaborator
Collaborator

autodesk_photo (1).png

Спільното, вітаю!

Мене звуть Андрій, мені 33 роки. З 2009 року - 3D-художник і безкоштовно навчаю своєму ремеслу на Youtube. Тобто ще до отримання статусу Expert Elite - активно навчаю людей роботі з продуктами Autodesk. З 2016 року - 3D грумінг-художник, який працює з усім світом на фрілансі.

У жовтні 2022 року отримав статус Autodesk Expert Elite.

Зараз я фокусуюся тільки на 3d strands grooming (без haircards). Тобто, я роблю волосся/хутро для кінематографічних персонажів, фільмів, мультфільмів, NFT і рекламних роликів для клієнтів. Я працюю з плагіном Ornatrix groom. Можу робити як під рендери - Vray/Arnold/Redshift/Octane, так і під Unreal (новий робочий процес) - GroomPlugin/Alembic Hair. Я працюю в 3ds Max/ Maya/C4D/Unreal Engine

Усі посилання на мої сайти і так далі можна подивитися в підписі внизу 😃

EESignature

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" повідомленню! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!

На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку 'ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ' | Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.

Андрiй Кривуля | Andrew Krivulya | 3D Grooming Artist - Facebook | Instagram | Twitter | LinkedIN | Youtube | Artstation

Повідомлення 7 14

avasiliev
Advisor
Advisor

117289496_3606372256058898_6591861257562614012_n.jpg

Всім ранок.

Мене звуть Васильєв Антон. Викладач та науковець в напрямках обчислювальна механіка та САПР. З продуктами Autodesk та самою компанією співпрацюємо давно. Як і інші входжу в ADN (Autodesk Developer Network), AGN (Autodesk Group Network), маю лейби Expert Elite та Educational Expert.

З @DmytroMukhin свого часу приймали участь у фіналі конкурса Autodesk Panorama.

Спеціалізуюся на розрахункових програмах (на поточний момент це Autodesk CFD, Autodesk Inventor Nastran, Fusion 360 Simulation, Generative Design for Fusion 360) та CAD системах - Fusion 360, Inventor.

Неодноразово приймав участь в онлайн та офлайн подіях Autodesk як доповідач
Веду проект "САПРобасні" (блоги, ютуб канали, чат в телеграмі) де публікую туторіали, лекції, відповіді на питання та власні думки з приводу САПР та інженерної сфери. 

Best regards, Anton Vasiliev

Чи був цей допис корисним? Обов’язково поставте вподобайку цьому допису.
Ви отримали вірну відповідь на своє запитання? Тоді натисніть кнопку ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ.

Особистий блог

EESignature

Повідомлення 8 14

y.shelest
Enthusiast
Enthusiast

Screenshot 2023-03-27 104351.pngДобридень.
Мене звати Ярослав Шелест, мені 35 років.
З 2002 працюю з продуктами Autodesk. За освітою - спеціаліст з промислового та цивільного будівництва.

З 2010 по 2020 працював в як full stack інженер систем навісних вентильованих фасадів та СПОК  - моделювання, візуалізація, проектування, монтаж/демонтаж і т.п.
В цей же період, як хоббі проектував фотополімерні прінтери - реверс інженіринг в SOLIDWORKS та INVENTOR та різноманітні меблі в Revit.
З 2018 року практику інженера суміщував з позицією BIM-Мanager, а з 2020 повністю присвячую свій час BIM менеджменту та девелопменту в області AEC та PD&M.

Спеціалізуюсь на розробці технологічних карт роектування та Data flow.

Працюю з усіма продуктами які входять в AEC Collection (переважно REVIT, Navisworks, ReCap, AutoCAD) та PD&M collection (Inventor, Vault).

Працюю з сервісами Autodesk Construction Cloud (DOCS, BIM Collaborate, BUILD) та інтегрую аналітику в Power BI.
З 2020 очолюю BIM напрямок відділу розвитку промислово-будівельної групи Ковальська.
Активно ділюся нашими напрацюваннями з професійною спільнотою на різноманітних івентах що проводяться в Україні.

Інтереси та хоббі: AI, С#, Digital Twin, бази даних, комп'ютери, хайкінг, садівництво.

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" цим повідомленням! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку "ПРИЙНЯТИ

РІШЕННЯ" | Have your question been answered successfully? Click "ACCEPT SOLUTION"

Yaroslav Shelest / Ярослав Шелест
BIM-Manager & Civil Engineer & Інженер ПЦБ
Facebook | LinkedIn | Behance

santek1_2-1707369003371.png

Повідомлення 9 14

o.a.sokolovskyi
Advocate
Advocate

P1111812b.jpg

Вітаю!

Мене звати Олексій Соколовський. Я BIM менеджер/консультант, займаюсь впровадженням ВІМ у галузі АЕС.
Працюю з продуктами AEC Collection (Revit, Navisworks, ReCap, AutoCAD), а також хмарними сервісами Autodesk Construction Cloud / BIM360.

З 2015 р. Autodesk Certified Professional.
З 2020 р. Autodesk Developer Network Member.
З 2023 р. Autodesk Expert Elite.

Співавтор Концепції впровадження ВІМ в Україні, співзасновник спільноти Revit in Ukraine.

Oleksii Sokolovskyi | Олексій Соколовський
BIM Manager & Consultor | BIM Менеджер & Консультант
Autodesk Developer Network Member
Revit in Ukraine Co-Founder
Facebook | LinkedIn | RevitInUa

EESignature
Повідомлення 10 14

Romanich
Mentor
Mentor

Вітаю,

Декілька фактів про мене:

• Перший у світі Expert Elite по Robot Structural Analysis (з початку 2013, 10 років поспіль)
  • Автор блога Робот & Хобот
  • Розробляю додатки під Robot
  • Мав статус Autodesk Approved Instructor та проводив навчання по Robot та Revit

Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.

Roman Zhelezniak

Robot Evangelist & Passionate Civil Structural Engineer

LinkedIn | Robot & Хобот | App Store for Robot
EESignature

Повідомлення 11 14

oleksandr.kanivets
Advocate
Advocate

ASKanivets AEE.jpgВсім пРевіт!

Працюю в Revit із 2004 року, відповідно був автором першої бібліотеки та ініціатором ще тоді російськомовної Спільноти користувачів Autodesk, а на разі нашої, рідної - україномовної 💛💙 . Відповідно являюсь активним учасником Ukrainian BIM Community та одним із засновників каналу REVIT.IN.UA.

Маю декілька офіційних статусів Autodesk - Authorized Instructor, Service Provider, Developer і найкращий- Expert Elite. Являюсь директором компанії ASKansulting, котра надає послуги по BIM впровадженню, навчанню та підтримці в Україні та за межами. 

Володію майже усіма продуктами із AEC Collection та хмарними сервісами ACC/BIM360, а також Microsoft 365. Особисто спеціалізуюсь на розробках корпоративних бібліотек, BIM стандартів, рішень та процесів.

Хобі - сільський зелений туризм 😁 та комп'ютерні ігри (Forza Horizon, Call of Duty, Minecraft, Roblox) 😎.

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" цім повідомленням! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку "ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ" | Have your question been answered successfully? Click "ACCEPT SOLUTION" button.

Oleksandr Kanivets / Олександр Канівець
ASKansulting CEO & Autodesk Instructor & Autodesk Partner

Facebook | Twitter | LinkedIn
Expert Elite Member

Повідомлення 12 14

DmytroMukhin
Community Manager
Community Manager
Прийняте рішення

Всіх вітаю!

У нас тут така крута новина. Зараз троє з україномовних учасників програми Autodesk Expert Elite є на основнму сайті програми: https://www.autodesk.com/expert-elite/overview

А саме: @durasovartyom@ypodol та @oleksandr.kanivets!

DmytroMukhin_0-1684681961545.png

Скріншот прикріпив, щоб він тут зберігся 😊

Дмитро Мухін | Dmytro Mukhin Facebook | Instagram | InventorInUa

Менеджер спільноти Autodesk | Autodesk Community Manager
Повідомлення 13 14

Andrii_Humeniuk
Advisor
Advisor

MyPhotoOutDoor.jpg

Вітаю товариство!

Мене звати Андрій Гуменюк, і я поталогічний технарь 😁

За освітою ПЦБ, навчався у НУВГП м. Рівне. Після здобуття ступеня магістру пов'язав своє життя з інженерією. Працював на позиціях: проектувальник в будівництві та конструктор в механіці (звідти кохання до Inventor-а).

З літа 2022 року активно вивчаю програмування (VB.net, C#) та ділюся своїм досвідом у Inventor API серед форумчан. Також можу пишатися своїм власним додатком до Inventor, який можна завантажити безкоштовно на App Store.

Серед хобі маю: велотуризм, фільми, ігри на PS5.

Andrii Humeniuk - CAD Coordinator, Autodesk Certified Instructor

LinkedIn | My free Inventor Addin | My Repositories

Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution/Like.

EESignature

Повідомлення 14 14

y.shelest
Enthusiast
Enthusiast

welcome!