- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- Sessize al
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Bildir
Merhaba, Sürekli olarak bir sorun yaşıyorum. Bu hesapla birlikte 3. hesabım oldu autodesk platformunda. Daha önceki hesaplarımın birinde sorunsuz kayıt işlemi yapmıştım ilk açtığım zaman Lakin aradan uzun bir süre geçti ve tekrar platforma giriş yapmak isteyince her seferinde giriş bilgilerimi doğru girmeme rağmen tekrar giriş sayfasına yönlendiriyordu platform. o zaman sorunum bi şekilde çözüldü lakin bugün tekrardan aynı problemi yaşadığım için bu mail adresimle yeniden kayıt yaptım mailimi doğruladım ve gerekli işlemleri yaptım lakin hala sorun yaşıyorum çünkü öğrenci belgemi tekrar yüklemek için girdiğimde tekrar tekrar giriş ekranına yönlendiriliyorum ki bilgilerimi kesinlikle doğru yazıyorum ve daha önce indirdiğim Autocad 2019 programına giriş ekranında öğrenci lisansımın olduğu hesapla açmaya çalışırken öğrenci lisansım görülmüyor ve lisans alma sayfasına yönlendirme yapılıyor. Sorunumu çözmeye yönelik cevap verirseniz eğer bağlanamama durumundan kaynaklı cevap veremeyebilirim. Email hesabım : [email protected] bu adresten ulaşırsanız çok sevinirim.
Herkese iyi çalışmalar, iyi günler.
Çözüldü! Çözüme gidin.