Platforma Giriş Sorunu ve Öğrenci Lisansı

1emrahadiyaman
Participant Participant
579 Görüntüleme
3 Yanıt
Mesaj 1 / 4

1emrahadiyaman
Participant
Participant

Merhaba, Sürekli olarak bir sorun yaşıyorum. Bu hesapla birlikte 3. hesabım oldu autodesk platformunda. Daha önceki hesaplarımın birinde sorunsuz kayıt işlemi yapmıştım ilk açtığım zaman Lakin aradan uzun bir süre geçti ve tekrar platforma giriş yapmak isteyince her seferinde giriş bilgilerimi doğru girmeme rağmen tekrar giriş sayfasına yönlendiriyordu platform. o zaman sorunum bi şekilde çözüldü lakin bugün tekrardan aynı problemi yaşadığım için bu mail adresimle yeniden kayıt yaptım mailimi doğruladım ve gerekli işlemleri yaptım lakin hala sorun yaşıyorum çünkü öğrenci belgemi tekrar yüklemek için girdiğimde tekrar tekrar giriş ekranına yönlendiriliyorum ki bilgilerimi kesinlikle doğru yazıyorum ve daha önce indirdiğim Autocad 2019 programına giriş ekranında öğrenci lisansımın olduğu hesapla açmaya çalışırken öğrenci lisansım görülmüyor ve lisans alma sayfasına yönlendirme yapılıyor. Sorunumu çözmeye yönelik cevap verirseniz eğer bağlanamama durumundan kaynaklı cevap veremeyebilirim. Email hesabım : [email protected] bu adresten ulaşırsanız çok sevinirim.
Herkese iyi çalışmalar, iyi günler.

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
580 Görüntüleme
3 Yanıt
Replies (3)
Mesaj 2 / 4

mehmetakiftoplu
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

Merhaba @1emrahadiyaman 

Tekrar lisans talebinde bulunmanız sorununuza çözüm olabilir. Bazı durumlarda arka arkaya böyle sorunlar yaşanabiliyor. Students.autodesk.com üzerinden Get product diyerek . Kayıt olduğunuz mail adresi talep ederseniz sorununuza çözüm olabilir. Bu şekilde diğer sorun yaşayan kullanıcılarda çözümlenebiliyor.

İyi çalışmalar.

Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Mesaj 3 / 4

1emrahadiyaman
Participant
Participant
Çok teşekkür ederim, dediğinizi uyguladım ve şu an lisansım onaylandı ve kullanmaya başladım.
İyi çalışmalar dilerim
Mesaj 4 / 4

mehmetakiftoplu
Mentor
Mentor

@1emrahadiyaman 

Rica Ederim.

İyi çalışmalar.

Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

0 Beğeni