Topluluk
Abonelikler, Kurulum & Lisanslama - Türkçe
Autodesk Abonelikler, Kurulum ve Lisanslama Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Abonelikler, Kurulum ve Lisanslama konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Autodesk Education Community websitesi problemi

1 YANIT 1
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 2
cerenkiralJV8BA
317 Görüntüleme, 1 Yanıt

cerenkiralJV8BA
Explorer
Explorer

Öğrenci lisansım var, 8 gün içinde bitecek, Autodesk'in sitesinde lisansımı yenilemeye çalışırken veya program indirecekken

"We need to confirm some details

To make your education access as seamless as possible, we need a few more details. This shouldn’t take long and will help us provide the best experience."

yazısı çıkıyor, devam ettiğimde ise okulun adresi ve websitesini girmem gerekiyor. Adresi kabul ediyor fakat websitesini kabul etmiyor bu yüzden onaylatamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

0 Beğeni

Öğrenci lisansım var, 8 gün içinde bitecek, Autodesk'in sitesinde lisansımı yenilemeye çalışırken veya program indirecekken

"We need to confirm some details

To make your education access as seamless as possible, we need a few more details. This shouldn’t take long and will help us provide the best experience."

yazısı çıkıyor, devam ettiğimde ise okulun adresi ve websitesini girmem gerekiyor. Adresi kabul ediyor fakat websitesini kabul etmiyor bu yüzden onaylatamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

1 YANIT 1
Mesaj 2 / 2
Olcay.Kuk
cevap verdi: cerenkiralJV8BA

Olcay.Kuk
Community Manager
Community Manager
Kabul edilen çözüm

Merhaba @cerenkiralJV8BA 

Sorununuz halen devam ediyorsa Eğitim Desteği ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

0 Beğeni

Merhaba @cerenkiralJV8BA 

Sorununuz halen devam ediyorsa Eğitim Desteği ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report