Vault General

Reply
Mentor
Posts: 577
Registered: ‎10-22-2007
Message 1 of 5 (126 Views)

Item Filter Issues

126 Views, 4 Replies
11-08-2012 01:48 PM

Hi

 

We have a couple of issues that we need resolved ASAP.

 

1. If we can an Item Filter e.g. Effective Lifestyle to All and select go, It causes an error message. "An unexpected error has occurred. If this problem persists please see your administrator."

 

2. If a search has more then 1 page. If we select page 2 it basically keeps on searching and doesnt open page 2.

 

These are real issues for us at present.

 

Thanks Paul.

Mentor
Posts: 577
Registered: ‎10-22-2007
Message 2 of 5 (108 Views)

Re: Item Filter Issues

11-09-2012 12:22 PM in reply to: PACDrafting

Let me clarify my issues:

 

This is to do with the Web Client.

 

Also,

 

1. If we change an Item Filter e.g. Effective Lifestyle to All and select go, It causes an error message. "An unexpected error has occurred. If this problem persists please see your administrator."

Product Support
Posts: 55
Registered: ‎09-15-2008
Message 3 of 5 (83 Views)

Re: Item Filter Issues

11-13-2012 10:12 PM in reply to: PACDrafting

Hi Paul,

 

I recently received a similar issue from a customer.

 

Do you happen to have .NET 4.5 installed? At this stage, Vault 2013 (Server and Client) and all previous releases of Vault are not supported with .NET 4.5.

 

http://crackingthevault.typepad.com/crackingthevault/2012/09/support-of-net-framework-45-and-vault-2...

 

Could you please try uninstalling .NET 4.5 and reinstalling .NET 4.0?

 

 



Inchul Lee
Mentor
Posts: 577
Registered: ‎10-22-2007
Message 4 of 5 (79 Views)

Re: Item Filter Issues

11-14-2012 01:13 AM in reply to: inchul.lee

Hi Inchul

 

Thanks for the reply.

 

Was the previous company Kopex Waratah? If yes, thats us.

 

Are you asking if the server has .net 4.5? or user machines?

 

Regards

Paul

Product Support
Posts: 55
Registered: ‎09-15-2008
Message 5 of 5 (63 Views)

Re: Item Filter Issues

11-14-2012 05:12 PM in reply to: PACDrafting

Hi Paul,

 

Yes, I've been helping your reseller to resolve the issue and also guided them to uninstall .NET 4.5 and reainstall .NET 4.0 on both server and clients. They will contact you directly to help you resolve the issue.



Inchul Lee

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community