Inventor General

Reply
Member
Posts: 5
Registered: ‎10-25-2012
Message 1 of 2 (167 Views)
Accepted Solution

iPart Appearance issue

167 Views, 1 Replies
01-13-2013 07:14 AM

Hi! This is my first post in this community and I'm not a good English writer, thus sorry for the poor grammar.

 

Well, I created an iPart (the base feature is an Extrude) and I defined the Appearance Column in the iPart Author, that's OK. But, when the base feature is Revolve, the solid of the part isn't generated inside the Member files. It sounds some bug. Have somebody tried the same problem?

 

Thanks to everyone.

 

 

Member
Posts: 5
Registered: ‎10-25-2012
Message 2 of 2 (128 Views)

Re: iPart Appearance issue

01-16-2013 03:39 AM in reply to: darlanbecker

I found the problem. The Sketch needs to have one dimension at least.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube