Installation & Licensing

Reply
New Member
Posts: 2
Registered: ‎10-16-2013
Message 1 of 6 (4,327 Views)
Accepted Solution

License was not obtained Tried Maya 2014 educational license for Mac

4327 Views, 5 Replies
10-31-2013 06:55 AM

I'm a student trying to run Maya 2014 for school work and I've run into some problems. I previously had Maya 2011 and 2013 installed both with educational licenses. I tried to install Maya 2014 and these popups show up every time I try to activate it. I've tried deleted a bunch of files in various locations that have to do with Maya and reinstalling it again and still running into this issue.

 

From my research the problem is usually with server licenses but I'm not running a server license. It's just me. 

 

Anyone have suggestions?

 

 

 

Popup #1Screen Shot 2013-10-16 at 10.02.18 AM.png

Community Manager
camilo.lemos
Posts: 793
Registered: ‎09-28-2011
Message 2 of 6 (4,318 Views)

Re: License was not obtained Tried Maya 2014 educational license for Mac

10-31-2013 07:15 AM in reply to: kevin.schaeken

Hi Kevin and welcome to the Autodesk Community!

 

Please, install Maya 2014 Service Pack 3  following the instructions contained in the readme file which you can access on the same page as the Service Pack.

 

Thank you!



Camilo Lemos
Product Support
Posts: 502
Registered: ‎05-26-2010
Message 3 of 6 (4,315 Views)

Re: License was not obtained Tried Maya 2014 educational license for Mac

10-31-2013 07:21 AM in reply to: kevin.schaeken

kevin.schaeken ,

 

Hello. Possibly deleting the env file will help you out. I have another post for you to review here:

 

http://forums.autodesk.com/t5/Installation-Licensing/License-was-not-obtained-Tried-Maya-2012-error-...

 

Thank you for taking part in our community!



David Dembkoski
New Member
Posts: 2
Registered: ‎10-16-2013
Message 4 of 6 (4,294 Views)

Re: License was not obtained Tried Maya 2014 educational license for Mac

10-31-2013 05:53 PM in reply to: camilo.lemos
I got it to work. THANKS! I think the key was to only install the SP3. Previously I would go through the uninstall process deleting files all over my computer and then I would install the original Maya 2014 and then the SP3 right after it which never worked. Uninstalling Maya 2014 fully and then installing SP3 did the trick. Didn't know it was a full install :smileyhappy:

Thanks again.
New Member
Posts: 1
Registered: ‎01-31-2014
Message 5 of 6 (2,306 Views)

Re: License was not obtained Tried Maya 2014 educational license for Mac

01-31-2014 07:20 AM in reply to: kevin.schaeken

i ve same problem, why dont you just fix the main link where we download it, anyways what should i do can you just explain briefly?

New Member
Posts: 1
Registered: ‎03-28-2012
Message 6 of 6 (89 Views)

Re: License was not obtained Tried Maya 2014 educational license for Mac

04-17-2014 03:42 AM in reply to: kevin.schaeken

I've got Student Licence and tried to install Autodesk Alias AutoStudio 2015 on Mac. While launching Maya I've got the same message. Is there any SPs for 2015 or what you recommend me to do?

Alias AutoStudio even didn't launch at all without any notifications.

I'va got OSX 10.8

 

Thanks in advance.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube