Installation & Licensing

Reply
Member
Posts: 3
Registered: ‎10-31-2012
Message 1 of 2 (273 Views)

Installation / Run time error help!!!

273 Views, 1 Replies
10-31-2012 12:14 PM

Hi, 

I downloaded inventor professional  2013 for students and installed it using the Product key and Serial provided.

Evry time i tried to run the software it would start loading and the crash giving me the following error message:

 

"An autodesk product failed to send the required value for SERIALNUM. The error report sent to Autodesk may be incomplete"

 

I removed the product, re-downloaded it and re-installed it but im still running into the same problem.

 

Im running a P6200 Intel Pentium @ 2.13 Ghz dual core. 4GB of memory and a 64bit operationg system, windows 7.

 

I really need this product up and running for a school project.

 

Any help?? 

Thanks!

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,515
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 2 (264 Views)

Re: Installation / Run time error help!!!

10-31-2012 01:12 PM in reply to: Ozy007

Other users who have experienced this problem in the past have had luck uninstalling the program and reinstalling it.  Make sure that you have local admin rights, UAC is off, and anti-virus is disabled.

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube