Installation & Licensing

Reply
Contributor
Posts: 21
Registered: ‎07-18-2001
Message 1 of 3 (115 Views)

Error on Client install

115 Views, 2 Replies
11-03-2000 12:33 PM
We have a network deployment for installing remote licenses. About 200 people have installed with no problems. We have 1 user that tries, but is getting the message
"ERROR 112 - Setup is unable to decompress and copy all of the Program files needed to proceed with installation"

Any ideas of what to look for.

We are running NT 4.0 and ACAD2K. The user is an administrator of the box he is installing on.
*Schroeder, Bud
Message 2 of 3 (115 Views)

Re: Error on Client install

11-04-2000 04:57 PM in reply to: ldavids
Hello,

A couple of questions.

1. when you created the deployment, did you use the Advanced Network
Setup Wizard and turn on the logging for the PC? If so take a look at
the log and see what it says.

2. Ask the user to run CLIENT.EXE. It will be in Image Directory,
right under SETUP.EXE. That will give you a verbose install and you
should get stopped at the error. Take note of what this is and let us
know.

Thanks

Bud

ldavids wrote:

> We have a network deployment for installing remote licenses. About 200
> people have installed with no problems. We have 1 user that tries, but
> is getting the message
> "ERROR 112 - Setup is unable to decompress and copy all of the Program
> files needed to proceed with installation"
>
> Any ideas of what to look for.
>
> We are running NT 4.0 and ACAD2K. The user is an administrator of the
> box he is installing on.
Contributor
Posts: 21
Registered: ‎07-18-2001
Message 3 of 3 (115 Views)

Re:

11-09-2000 08:57 AM in reply to: ldavids
This is cut from the client deployment log.

11/03/00 11:37:21 13:21:50 6269sec marksjg@EVERWRK2 Setup halted by user
11/03/00 13:23:59 13:29:00 301sec marksjg@EVERWRK2 Setup halted by user
11/03/00 13:38:22 13:38:54 32sec marksjg@EVERWRK2 Setup halted by user
11/03/00 13:42:41 13:51:43 542sec schwalcl@EVERWRK2 Setup halted by user
11/03/00 13:52:15 15:23:44 5489sec schwalcl@EVERWRK2 Setup halted by user
11/03/00 15:23:43 16:47:44 5041sec schwalcl@EVERWRK2 Setup halted by user

When he tried to run Client.exe , it halts on the same 112 error.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you interested in helping shape the Autodesk Community?
We’re looking at a few different ways to improve the “All Forums” landing page and need your feedback! If interested, please take a few minutes to fill out the following Usability Study. Thank you for your time!

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube