Installation & Licensing

Reply
Member
Posts: 3
Registered: ‎10-16-2012
Message 1 of 7 (241 Views)
Accepted Solution

Created Erroneous License File

241 Views, 6 Replies
10-16-2012 03:00 AM

This was my first time creating a license file and I accidentally used the computers IP address, instead of the physical address.  Obviously when I started the license manager it gave me an error.  I can't get another license file, so what are my options?

 

The FLEXnet Licensing error: -97, 121

 

Any help would really be appreciated.

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 6,823
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 7 (229 Views)

Re: Created Erroneous License File

10-16-2012 05:52 AM in reply to: dobrien

don't really know how that was possible

you have to generate another one no way around it

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,538
Registered: ‎01-14-2005
Message 3 of 7 (222 Views)

Re: Created Erroneous License File

10-16-2012 10:58 AM in reply to: DarrenP

Darren is right.  The system should not have allowed for this.  And you should be able to get a new license file without issue. 

 

Please call Autodesk Product Registration and Authorization:

http://en.autodesk.ca/adsk/servlet/index?siteID=9719649&id=9830778

1-800-551-1490 > Option 1 (English) > Option 2 > (Network)

Asia / Pacific: 65.6735.5688
Europe / Middle East / Asia: 41.32.723.9595

You will need to provide your serial number and ethernet ID of the new license server.

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 6,823
Registered: ‎09-13-2007
Message 4 of 7 (216 Views)

Re: Created Erroneous License File

10-16-2012 11:23 AM in reply to: TravisNave

are you sure a license file was generated?

 

Member
Posts: 3
Registered: ‎10-16-2012
Message 5 of 7 (214 Views)

Re: Created Erroneous License File

10-16-2012 11:28 AM in reply to: DarrenP

Yes a license file was generated, but maybe I'm missing something, because all I did was enter the information on the Autodesk website and it generated a file.  I didn't do it from my server, I did it from my workstation, so being a "newbie" at network licensing, how would the website know that I generated a bad file?  It created one, becasue I copied the file to my server.  Should I have done all this from my actual server?

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 6,823
Registered: ‎09-13-2007
Message 6 of 7 (210 Views)

Re: Created Erroneous License File

10-16-2012 11:29 AM in reply to: dobrien

no it doesn't matter what computer you generate from as along as the host name and mac address matches the computer that will be hosting the license manager

Member
Posts: 3
Registered: ‎10-16-2012
Message 7 of 7 (208 Views)

Re: Created Erroneous License File

10-16-2012 11:32 AM in reply to: dobrien

Okay, that makes sense to me, because it created the license file fine.  That was not the problem, but after the error message, I read up some more and realized I used the IP address instead of the physical address. I will call AutoCAD.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube