AutoCAD LT General

Reply
Member
Posts: 3
Registered: ‎03-01-2013
Message 1 of 6 (385 Views)
Accepted Solution

Crash on AutoCad LT 2012 load.

385 Views, 5 Replies
03-01-2013 11:08 AM

Yesterday I went to open AutoCAD LT 2012 and after the splash screen froze, was greeted with the "AutoCAD LT Error Report" window.  With increasing thoroughness I first "repaired", then "reinstalled" then removed and reinstalled, then removed using the Autodesk instructions for removal and reinstalled, then reinstalled c++ 10 runtime, then reinstalled DirectX, then uninstalled with manual edits to references in the registry and reinstalled, then used the psebuninstalltool.exe utility to uninstall and reinstalled (from DVD).

Same result each time:  Splash screen, "First Run Initialization", then "AutoCAD LT Error Report" window.

I would like to access my drawings.

Please advise -

*Expert Elite*
pendean
Posts: 20,268
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 6 (376 Views)

Re: Crash on AutoCad LT 2012 load.

03-01-2013 11:32 AM in reply to: BridgHunt

Windows System Restore should always be your first "fix" when software suddenly stops working: try it, it may still help.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Member
Posts: 3
Registered: ‎03-01-2013
Message 3 of 6 (370 Views)

Re: Crash on AutoCad LT 2012 load.

03-01-2013 12:02 PM in reply to: pendean

Used Windows Restore to point before last Critical Windows Update.  Problem Solved.  Wished I had tried that first!

 

-- Thanks!

*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,194
Registered: ‎04-10-2005
Message 4 of 6 (361 Views)

Re: Crash on AutoCad LT 2012 load.

03-01-2013 01:15 PM in reply to: BridgHunt

Do you allow Windows to update on its own?

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
Member
Posts: 3
Registered: ‎03-01-2013
Message 5 of 6 (356 Views)

Re: Crash on AutoCad LT 2012 load.

03-01-2013 02:05 PM in reply to: Charles_Shade

Yes.  Windows 7, 32 bit.  Would it be better to install the updates manually?

*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,194
Registered: ‎04-10-2005
Message 6 of 6 (341 Views)

Re: Crash on AutoCad LT 2012 load.

03-01-2013 06:28 PM in reply to: BridgHunt

Or mosttimes not at all.

.NET updates can be real buggers. I've not noticed C+ so much but if you do these manually you at least know which mucked with what when something happens.

I made the mistake of updating the Mouse and Keyboard the other day. Never again.

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community