MAYA 2022'de SAVE ve SAVE AS Sorunu

222102616JURN
Observer
Observer

MAYA 2022'de SAVE ve SAVE AS Sorunu

222102616JURN
Observer
Observer

MAYA 2022 ÖĞRENCİ versiyonunu kullanıyorum. Program eski projeler açılıyor ancak üzerlerinde yaptığım hiçbir şeyi kaydedemiyorum. NEW SCENE yaptığımda veya eski SCENE de çalıştığımda SAVE SCENE veya SAVE SCENE AS yapmıyor. Kaydetmekte sorun yaşıyorum. Save veya save as dediğimde projeyi kaydetmiyor. Copy Paste yapıyorum, projenin içine atadığım materyalleri kaydetmiyor. Konuyla ilgili acil yardımınıza ihtiyacım var.

Duygu DEMİR

@222102616JURN , konu başlığı daha anlaşılır olması için @Olcay.Kuk tarafından düzenlendi. Önceki başlık ""

Yanıtla
Soluciones aceptadas (1)
389 Görüntüleme
2 Yanıt
Respuestas (2)

muratcanyeniarascom
Contributor
Contributor

Merhaba,

ENU sıfırlaması yapabilirsiniz.

Gizli dosyaları göstermek için:

Görsel_1.png

C: \Kullanıcılar \ kullanıcı adınız \ AppData \ Local \ Autodesk \ 3dsMaxDesign \ 20XX-64 \ ENU * C: \ Kullanıcılar \ kullanıcı adınız \ AppData \ Local \ Autodesk \ 3dsMax \ 20XX - 64bit \ ENU   

ENU klasörünü ENU_ olarak klasörünü yeniden adlandırınız.

Sorun devam ettiği taktirde 3ds Max komple kaldırıp yeniden kurabilirsiniz.

0 Beğeni

mehmetakiftoplu
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

Merhaba @222102616JURN 

Çalışmayı sayfanın içine "Import" ederek veya 3dsMax İçerisinden "File / Open" ile açmayı deneyebilirsiniz.

Eğer sorun devam ediyor ise 3ds Max'i Sıfırlayabilirsiniz.

target=_blankhttps://forums.autodesk.com/t5/3ds-max-maya-turkce/3ds-max-resetleme-ayarlari-sifirlam...

İyi çalışmalar

Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature