3ds Max & Maya - Türkçe
Autodesk 3Ds Max ve Maya Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler 3Ds Max ve Maya konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Max'ta burçak tarlası ve traktör animasyonu

1 YANIT 1
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 2
hsnbrk.yilmaz
267 Görüntüleme, 1 Yanıt

hsnbrk.yilmaz
Enthusiast
Enthusiast

Merhaba 

Burçak tarlasındaki bir traktörün ilerlerken yerdeki ekinlerin tekere göre daha net bir şekilde söylemem gerekirse teker ile temas etmesiyle bükülmesini nasıl sağlarım? Kullanabileceğim bir  modifie veya plugin  var mı?

Max 2021 

0 Beğeni

Merhaba 

Burçak tarlasındaki bir traktörün ilerlerken yerdeki ekinlerin tekere göre daha net bir şekilde söylemem gerekirse teker ile temas etmesiyle bükülmesini nasıl sağlarım? Kullanabileceğim bir  modifie veya plugin  var mı?

Max 2021 

1 YANIT 1
Mesaj 2 / 2
Frkngnl
cevap verdi: hsnbrk.yilmaz

Frkngnl
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

Merhabalar,

Bir arazi üzerinde hareket edecek araç rigleri için Mad-Car gibi pluginleri kullanabilirsiniz. Buradaki örnekte görülebileceği gibi kullanımı oldukça kolay. Eğer tekerlerinizin yüzeyle temas ettiği noktalarda deformasyon istiyorsanız bunun için ffd modifier kullanabilirsiniz. Yine burada bununla ilgili bir örnek anlatım var, anlatım 3Ds Max'in eski versiyonunda olsa da, kullanımı mevcut sürümle aynı.

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature

Merhabalar,

Bir arazi üzerinde hareket edecek araç rigleri için Mad-Car gibi pluginleri kullanabilirsiniz. Buradaki örnekte görülebileceği gibi kullanımı oldukça kolay. Eğer tekerlerinizin yüzeyle temas ettiği noktalarda deformasyon istiyorsanız bunun için ffd modifier kullanabilirsiniz. Yine burada bununla ilgili bir örnek anlatım var, anlatım 3Ds Max'in eski versiyonunda olsa da, kullanımı mevcut sürümle aynı.

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report