3ds Max & Maya - Türkçe
Autodesk 3Ds Max ve Maya Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler 3Ds Max ve Maya konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Gruptaki Nesneleri Değiştiremiyorum

1 YANIT 1
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 2
Anonymous
323 Görüntüleme, 1 Yanıt

Anonymous
Uygulanamaz

3DS Max'te yeni, bu yüzden bir D'oh olabilir! an. DL'lu bir modelim var ve nesneleri çözemiyorum. Hepsi bir üst katmandan alt katmanlarda gibi görünmekte (O Katmanda). Onları kapatabilirim, ancak birine malzeme atadığımda tüm grubu değiştiriyor. Katmanlardan herhangi birini seçtiğimde bu elde edeceğim şey:

Herhangi bir yardım için çok teşeklür ederim.Herhangi bir yardım için çok teşeklür ederim.

0 Beğeni

3DS Max'te yeni, bu yüzden bir D'oh olabilir! an. DL'lu bir modelim var ve nesneleri çözemiyorum. Hepsi bir üst katmandan alt katmanlarda gibi görünmekte (O Katmanda). Onları kapatabilirim, ancak birine malzeme atadığımda tüm grubu değiştiriyor. Katmanlardan herhangi birini seçtiğimde bu elde edeceğim şey:

Herhangi bir yardım için çok teşeklür ederim.Herhangi bir yardım için çok teşeklür ederim.

1 YANIT 1
Mesaj 2 / 2
serhatgumus
cevap verdi: Anonymous

serhatgumus
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

Merhaba @Anonymous 

3ds max 'te grup olan bir bütünün içerisinde herhangi bir obje ile ilgili işlem yapabilmek için grubu açmak gerekiyor. Grubu şu şekilde açabilirsiniz: 

Açmak istediğiniz grubu seçip Menü'den Group \ Open diyerek grubu açabilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra grup açılır ve içerisindeki obje\lerle ilgili değişiklik yapabilirsiniz. 

Serhat Gümüş
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

0 Beğeni

Merhaba @Anonymous 

3ds max 'te grup olan bir bütünün içerisinde herhangi bir obje ile ilgili işlem yapabilmek için grubu açmak gerekiyor. Grubu şu şekilde açabilirsiniz: 

Açmak istediğiniz grubu seçip Menü'den Group \ Open diyerek grubu açabilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra grup açılır ve içerisindeki obje\lerle ilgili değişiklik yapabilirsiniz. 

Serhat Gümüş
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report