Herkese Merhaba,
Ülkemizde birbirinden değerli çalışmalara imza atan 3ds max ve Maya uzmanları olduğunu biliyoruz. Bu paylaşım konumuzda 3ds max veya Maya kullanarak yapmış olduğunuz tüm çalışmalarınızın görsellerini paylaşabilirsiniz. Yeni başlayanlara ve tasarım dünyasına gönül vermiş tüm kullanıcılara bir ışık olabilir, yol gösterebilir ve paylaşılan çalışmaları yorumlayabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmaktan lütfen çekinmeyin, amacımız birbirinden değerli çalışmalara gün yüzüne çıkarmak!.
Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Herkese Merhaba,
Ülkemizde birbirinden değerli çalışmalara imza atan 3ds max ve Maya uzmanları olduğunu biliyoruz. Bu paylaşım konumuzda 3ds max veya Maya kullanarak yapmış olduğunuz tüm çalışmalarınızın görsellerini paylaşabilirsiniz. Yeni başlayanlara ve tasarım dünyasına gönül vermiş tüm kullanıcılara bir ışık olabilir, yol gösterebilir ve paylaşılan çalışmaları yorumlayabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmaktan lütfen çekinmeyin, amacımız birbirinden değerli çalışmalara gün yüzüne çıkarmak!.
Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Merhaba
ben bugün paylaşma fırsatı bulduğum Grundig Crossteam ütü ürün özellik filminden bazı kareler paylaşmak istedim.
Buradan filmi izleyebilirsiniz: https://www.behance.net/gallery/122426147/Grundig-CrossSteam-Iron
Kullanılan programlar: 3ds max 2020 , Vray, Adobe After Effects
Serhat Gümüş
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Merhaba
ben bugün paylaşma fırsatı bulduğum Grundig Crossteam ütü ürün özellik filminden bazı kareler paylaşmak istedim.
Buradan filmi izleyebilirsiniz: https://www.behance.net/gallery/122426147/Grundig-CrossSteam-Iron
Kullanılan programlar: 3ds max 2020 , Vray, Adobe After Effects
Serhat Gümüş
Teşekkürler @serhatgumus eline sağlık, çok başarılı 👏
Teşekkürler @serhatgumus eline sağlık, çok başarılı 👏
@serhatgumus ellerine sağlık. Harika görünüyor.
İzzet ALŞAN
@serhatgumus ellerine sağlık. Harika görünüyor.
İzzet ALŞAN
Bende bir çalışma paylaşayım.
3ds Max & Corona Render
İzzet ALŞAN
Bende bir çalışma paylaşayım.
3ds Max & Corona Render
İzzet ALŞAN
Son yaptığım çalışmalardan
3ds Max 2020
Vray 5.0
Son yaptığım çalışmalardan
3ds Max 2020
Vray 5.0
Merhaba
Bu çalışmalar da benden gelsin.
3ds Max / V-Ray / Photoshop
Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Merhaba
Bu çalışmalar da benden gelsin.
3ds Max / V-Ray / Photoshop
Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
@serhatgumus render çok iyi hocam, ne tavsiye edersin?
@serhatgumus render çok iyi hocam, ne tavsiye edersin?
+1 le bende paylaşmak istedim.
+1 le bende paylaşmak istedim.
Çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten siteye yeni kayıt oldum 3ds Max güzel bir konu olmuş
Çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten siteye yeni kayıt oldum 3ds Max güzel bir konu olmuş
Çok güzel çalışmalar hepsi gerçek gibi.
Çok güzel çalışmalar hepsi gerçek gibi.
Gerçekden 3ds Max & Maya güzel bir konu olmuş çok başarılı buldum gerçekden ben çok beğendim bu kadar iyi bir çalışma daha önce görmedim
Gerçekden 3ds Max & Maya güzel bir konu olmuş çok başarılı buldum gerçekden ben çok beğendim bu kadar iyi bir çalışma daha önce görmedim
Çok guzel açıklama olmuş bilgiler çok değerli 🙏
Çok guzel açıklama olmuş bilgiler çok değerli 🙏
Sayfa gercekten mükemmel neden daha önce gormediysem üye oldum artik hep burdaayim iyi bir calisma olmua
Sayfa gercekten mükemmel neden daha önce gormediysem üye oldum artik hep burdaayim iyi bir calisma olmua
Eskiden daha çok uğraştığım zamanlarda yapmıştım. Güzel çalışmalar görüyorum tebrikler herkesi.
Eskiden daha çok uğraştığım zamanlarda yapmıştım. Güzel çalışmalar görüyorum tebrikler herkesi.
Tebrik ederim güzel çalışma gerçekden çok başarılı iyisiniz bu işte
Tebrik ederim güzel çalışma gerçekden çok başarılı iyisiniz bu işte
Çok başarılı bir çalışma sizi tebrik ediyorum ve bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Çok başarılı bir çalışma sizi tebrik ediyorum ve bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Gercekten tebrik ederim cok basarili islere imza atiyorsunuz gonulden tebrik ediyorum sizi
Gercekten tebrik ederim cok basarili islere imza atiyorsunuz gonulden tebrik ediyorum sizi
Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.