Merhaba vray indirdikten sonra maxte bir takım sorunlar yaşadım. en son material editörde slot ekranı komple siyah oldu. render ayarlarını değiştirdikten sonra slotlar geldi ancak aşırı kötü bir görüntüyle. vray indirmeyi beceremediğimi düşünerek vrayi kaldırdım ancak yinede değişmedi. ekran görüntüsünü yükleyeceğim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çözüldü! Çözüme gidin.
Merhaba vray indirdikten sonra maxte bir takım sorunlar yaşadım. en son material editörde slot ekranı komple siyah oldu. render ayarlarını değiştirdikten sonra slotlar geldi ancak aşırı kötü bir görüntüyle. vray indirmeyi beceremediğimi düşünerek vrayi kaldırdım ancak yinede değişmedi. ekran görüntüsünü yükleyeceğim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çözüldü! Çözüme gidin.
izzetalsan tarafından çözüldü. Çözüme gidin.
GurkanYAZICI tarafından çözüldü. Çözüme gidin.
Merhaba @eliftezyurekk Önce hangi render motorunda çalışacaksanız onu seçin material editör düzelmez ise görselde paylaştığım gibi Utilities menüsünden Reset Materials Editor Slot ile resetleyerek çözebilirsiniz.
Gürkan YAZICI
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Merhaba @eliftezyurekk Önce hangi render motorunda çalışacaksanız onu seçin material editör düzelmez ise görselde paylaştığım gibi Utilities menüsünden Reset Materials Editor Slot ile resetleyerek çözebilirsiniz.
Gürkan YAZICI
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Elif hanım render setup tan vray render ı seçmeniz gerekli.
İzzet ALŞAN
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Elif hanım render setup tan vray render ı seçmeniz gerekli.
İzzet ALŞAN
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.