Merhaba Arkadaşlar,
3d maxte kısa bir animasyon yaptım ama kalitesi çok düşüktü.Ayarları maximum dereceye getrdim 5 gün animasyon alındığı halde kalitesi hiç değişmedi.Acaba bunun sebebini bilen var mı?
Teşekkür ederim.
Çözüldü! Çözüme gidin.
Merhaba Arkadaşlar,
3d maxte kısa bir animasyon yaptım ama kalitesi çok düşüktü.Ayarları maximum dereceye getrdim 5 gün animasyon alındığı halde kalitesi hiç değişmedi.Acaba bunun sebebini bilen var mı?
Teşekkür ederim.
Çözüldü! Çözüme gidin.
mehmetakiftoplu tarafından çözüldü. Çözüme gidin.
Merhaba ,OzgurKinav
Sorun Muhtemelen Render Ayarlarından Kaynaklanıyor Olabilir. Normal Render Aldığında Kalitede Farklılık Yaşıyor musun?
Animasyon Videosunun Bir Kısımını Paylaşma Şansın Olursa Daha Net Bilgi Verilebilir..
Saygılarımla
İyi Çalışmalar
Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ile ödüllendirin!
Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Merhaba ,OzgurKinav
Sorun Muhtemelen Render Ayarlarından Kaynaklanıyor Olabilir. Normal Render Aldığında Kalitede Farklılık Yaşıyor musun?
Animasyon Videosunun Bir Kısımını Paylaşma Şansın Olursa Daha Net Bilgi Verilebilir..
Saygılarımla
İyi Çalışmalar
Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın!
Mehmet Akif TOPLU
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Animasyon Ektedir.Render de hiç sıkıntı yok kalitesi çok iyi.Sadece Animasyonda böyle sorun yaşıyorum
Animasyon Ektedir.Render de hiç sıkıntı yok kalitesi çok iyi.Sadece Animasyonda böyle sorun yaşıyorum
Merhabalar,
Animasyonu Kontrol Ettim..
Sorun Çözünürlük Ayarı Gibi Duruyor.. Pixel Değeri Baya Düşük Render Alınmış Görüntüsü var..Bu Sebepten Görüntü Net Değil
Common Sekmesindeki Çözünürlük Ayarları ve Frame Buffer'ı Kontrol Eder misiniz Rica Etsem.
Çözünürlük Pixeliniz Nedir Acaba ? Örnek Olarak Yazıyorum... 800x600 mü 1920x1080 Full Hd mi Daha mı Düşük?
Ayar Panelinizin Görüntüsünüde Paylaşabilirsiniz İsterseniz..
Mehmet Akif TOPLU
Merhabalar,
Animasyonu Kontrol Ettim..
Sorun Çözünürlük Ayarı Gibi Duruyor.. Pixel Değeri Baya Düşük Render Alınmış Görüntüsü var..Bu Sebepten Görüntü Net Değil
Common Sekmesindeki Çözünürlük Ayarları ve Frame Buffer'ı Kontrol Eder misiniz Rica Etsem.
Çözünürlük Pixeliniz Nedir Acaba ? Örnek Olarak Yazıyorum... 800x600 mü 1920x1080 Full Hd mi Daha mı Düşük?
Ayar Panelinizin Görüntüsünüde Paylaşabilirsiniz İsterseniz..
Mehmet Akif TOPLU
Ekte Ayarlar var
Ekte Ayarlar var
Ekte son ayar var
Ekte son ayar var
AVI Uzantılarında Codec Sorunu Olduğu için render çok büyük bir video dosya boyutuna neden olur. Oynatma programları da yüksek boyutundan dolayı görüntüyü bozabilir işleyemeyebilir.
Bunun İçin Bu Tarz Animasyonlarda Tek Tek Render Alıp (jpg veya tif veya png dosyaları olarak Render Alınız, Tavsiyem Png'dir. ) Daha makul Bir Boyuta Getirip Bunuda
After Effects Primier veya muadil Programlar da Birleştirebilirsiniz..
Daha yüksek kalitede bir görüntü elde edersiniz ve makine kilitlenirse bile başınız ağrımaz..
Yazım Biraz Uzun Oldu , Varyasyonları Yazmak İstedim..
Artı Olarak
Windows Media Player'ı Güncelleyebilirsiniz
Quicktime (.mov) uzantısı ( Bu, tüm kaliteyi korur ) Bunuda Deneyebilirsiniz.
Umarım Yardımcı Olabilmişimdir...
SAYGILARIMLA
Mehmet Akif TOPLU
AVI Uzantılarında Codec Sorunu Olduğu için render çok büyük bir video dosya boyutuna neden olur. Oynatma programları da yüksek boyutundan dolayı görüntüyü bozabilir işleyemeyebilir.
Bunun İçin Bu Tarz Animasyonlarda Tek Tek Render Alıp (jpg veya tif veya png dosyaları olarak Render Alınız, Tavsiyem Png'dir. ) Daha makul Bir Boyuta Getirip Bunuda
After Effects Primier veya muadil Programlar da Birleştirebilirsiniz..
Daha yüksek kalitede bir görüntü elde edersiniz ve makine kilitlenirse bile başınız ağrımaz..
Yazım Biraz Uzun Oldu , Varyasyonları Yazmak İstedim..
Artı Olarak
Windows Media Player'ı Güncelleyebilirsiniz
Quicktime (.mov) uzantısı ( Bu, tüm kaliteyi korur ) Bunuda Deneyebilirsiniz.
Umarım Yardımcı Olabilmişimdir...
SAYGILARIMLA
Mehmet Akif TOPLU
Teşekkür ederim.Dediğiniz Yöntemi deneyecem.
Teşekkür ederim.Dediğiniz Yöntemi deneyecem.
Rica ederim
İyi çalışmalar...
Mehmet Akif TOPLU
Rica ederim
İyi çalışmalar...
Mehmet Akif TOPLU
Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.