3d max 2019 render ışık hatası

Anonymous
Uygulanamaz
1.163 Görüntüleme
1 Yanıt
Mesaj 1 / 2

Anonymous
Uygulanamaz

İyi günler programı 2 gündür kullanıyorum, ilk gün sorunsuz şekilde ışık koyup render alabiliyordum fakat ertesi gün render koyduğum zaman ''this light object is not supported ted; omni001 hatası alıyorum, az araştırdığım zaman v-ray ın kurulu olmadığı bundan dolayı olduğunu söylediler formda bulduğum bir v-ray i indirdiğim zamanda lisansla alakalı hata almaya başladım programı yeni yeni öğreniyorum basit bir şekilde çözümü anlatabilir misiniz ?

V-ray ı  kurup rander aldığım zaman ise aldığım hata ''error: could not obtain a licanse (-7): -7: The ChaosGropu Licanse Server is denying access. Update the licanse server and check acces filter (if any) 

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
1.164 Görüntüleme
1 Yanıt
Reply (1)
Mesaj 2 / 2

mehmetakiftoplu
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

Merhaba @Anonymous 

Programınızı  Lisanslı olduğunu varsayarak cevap veriyorum.Yeni kurulum yaptıktan licence server üzerinden etkinleştime yapmanız gerekir.

Suncu Erişimi gibi duruyor aşadaki linkte sorununu ile ilgili çözüm önerisi mevcut.

https://forums.chaosgroup.com/forum/licensing-forums/licensing-problems/991745-could-not-obtain-a-li...

İyi Çalışmalar.

Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature