vray yukleme sorunu acıll

busracan95
Advocate Advocate
4.202 Görüntüleme
12 Yanıt
Mesaj 1 / 13

busracan95
Advocate
Advocate

3dsmax2018 için vray5 yükledim.Yükledikten sonra 3dsmax açılmıyor.Hata veriyor.Sebebi nedir?

yardımcı olur musunuz?

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (4)
4.203 Görüntüleme
12 Yanıt
Replies (12)
Mesaj 2 / 13

SerdarHakann
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

@busracan95 almış olduğunuz hata kodunu veya hata ekranını paylaşabilirmisiniz.?

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.

Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ile ödüllendirin.

3D Generalist |Serdar Hakan.NET | Serdar Hakan AKADEMİ Türkiyenin Online Eğitim Akademisi |

serdarhakanakademi
0 Beğeni
Mesaj 3 / 13

busracan95
Advocate
Advocate

3dsmax2018 kullanıyorum vray5 yüklemek istedim.Vray 5 yükledikten sonra 3dsmax açılmadı.Hata raporu verdi.Vray şuanda yükleyemiyorum.Ne yapmam gerekli?Bilgisayara format atılması gerekliymiş.Vray yüklemem için neyapacağım bilmiyorum .ssss   vray sildiğim için hata raporu da yok çıkmıyor 3dsmax açılıyor sadece

0 Beğeni
Mesaj 4 / 13

SerdarHakann
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

@busracan95 Vray sildiğiniz için bilgisayarınıza format atılması gerekmez, sadece temiz bir vray kurulumu gereklidir siz C:\ içerisinde yer alan vray klasörlerini silin sonra temiz bir kurulum yapın kurulum yaparken 3ds max kapalı olsun kesinlikle sonra tekrar hata alırsanız hata ekranını bizimle paylaşın yardımcı olalım.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.

3D Generalist |Serdar Hakan.NET | Serdar Hakan AKADEMİ Türkiyenin Online Eğitim Akademisi |

serdarhakanakademi
0 Beğeni
Mesaj 5 / 13

busracan95
Advocate
Advocate

vray 5 yükleyebilmem için tek çare format atmak çünkü hata raporu verdi.Format atarsam nasıl  olur? 

3dsmax 2018 öğrenci sürümü kullanıyorum.Tekrar yükleyebilir miyim öğrenci sürümünü bana verirler mi nasıl yapacağım ??

yardımcı olursanız sevinirim

0 Beğeni
Mesaj 6 / 13

busracan95
Advocate
Advocate

WhatsApp Image 2021-03-20 at 18.33.41.jpeg

HATA RAPORU BU ŞEKİLDE .Bilgisayarcı format atıp sorunu giderebileceğimi söyledi

0 Beğeni
Mesaj 7 / 13

busracan95
Advocate
Advocate

vray5 yüklerken interneti kapatmam gerekliymiş sanırım.Hata verdi .Vray5 i kuramadım.Nasıl olacak bilmiyorumm

0 Beğeni
Mesaj 8 / 13

SerdarHakann
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

@busracan95 öğrenci lisansınızı manage.autodesk.com adresinden oturum acarak görebilirsiniz ve size bir tavsiye bilgisayarcınızı değiştirin ve öncelikle windows update lerinizin güncel olup olmadığını kontrol edin.

serdarhakanakademi
0 Beğeni
Mesaj 9 / 13

busracan95
Advocate
Advocate

Defalarca denedim.vray hata verdi.Format atmadan nasıl vray yükleyebilirim?

0 Beğeni
Mesaj 10 / 13

SerdarHakann
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

@busracan95 C:\Program Files\Chaos Group konumuna gidin ve klasoru silin, sonra tekrar vray kurulumunu deneyin düzgün bir kurulum olması gerekiyor ve hata vermemesi gerekiyor.

serdarhakanakademi
Mesaj 11 / 13

busracan95
Advocate
Advocate

silip tekrar yükledim .Vray yüklenince 3dsmax açılmayıp hata verdi.Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum.Tekrar deniyorum bu sefer olur umarım

0 Beğeni
Mesaj 12 / 13

Anonymous
Uygulanamaz
benim de bilgiye ihtiyacım olan bir konuydu. teşekkürler
0 Beğeni
Mesaj 13 / 13

Anonymous
Uygulanamaz

@SerdarHakann  yazdı:

CF6798DA-5FAD-4AED-B352-58AB3AF5E577.jpegŞöyle bir hata veriyor defalarca silip yüklememe rağmen. Yardımcı olabilirseniz  sevinirim 

0 Beğeni