Corona convertor hakkinda

zeyneperdemir37
Enthusiast Enthusiast
918 Görüntüleme
4 Yanıt
Mesaj 1 / 5

zeyneperdemir37
Enthusiast
Enthusiast

Merhabalar 

Bilgisayarımda corona da vray de yüklü fakat vrayden render alınmış bir objeyi corona malzemeli yapamiyorum corona convertor kullandığım halde ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok memnun  olurum.

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
919 Görüntüleme
4 Yanıt
Replies (4)
Mesaj 2 / 5

SerdarHakann
Advisor
Advisor

@zeyneperdemir37 Render almadan önce render setup penceresinde Corona render seçili olduğundan emin olun sonrasında convert yapmak istediğiniz objeye sağ tıklayın ve open Corona converter seçip convert işlemini gerçekleştirin.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.

Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ile ödüllendirin.

3D Generalist |Serdar Hakan.NET | Serdar Hakan AKADEMİ Türkiyenin Online Eğitim Akademisi |

serdarhakanakademi
Mesaj 3 / 5

zeyneperdemir37
Enthusiast
Enthusiast
Merhabalar corona render motoru açık başka kişilere sordum bana asset
toggle Çalıştır dediler nasıl yaparım o islemi
0 Beğeni
Mesaj 4 / 5

izzetalsan
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm
Shift + T ye basarak Asset browserı açıp sahnedeki dokuları görebilirsiniz. Eğer file missing olarak görüyorsanız ilgili modellerin dokularını görmüyordur. O dokuları bulmalısınız. Bulduktan sonra file missing yazanlara sağ tıklayıp "set path" diyerek o dokuların bilgisayarınızdaki konumunu göstermelisiniz. Sonrasında tamam a basınca Ok ya da Found olursa dokuları görecektir

İzzet ALŞAN
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Oyun Geliştirme
3D Eğitim
PBR Textures
Free PBR Textures
Free Textures
Mesaj 5 / 5

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

Merhaba @zeyneperdemir37 

Probleminizle ilgili @izzetalsan tarafından çözüm önerisi paylaşıldı. Eğer çözüm olduysa doğru yanıtı "ÇÖZÜMÜ KABUL ET" olarak işaretlemenizi rica ederiz. Eğer sorununuz devam ediyorsa, lütfen son durumla ilgili güncel durumunuzu paylaşmanızı rica ederiz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

0 Beğeni