3dmax Tıklayınca kayma problemi

Anonymous
Uygulanamaz
1.280 Görüntüleme
1 Yanıt
Mesaj 1 / 2

Anonymous
Uygulanamaz

Merhaba arkadaşlar 3dmax autocadtan dosya aldığım zaman bazen bu sorunu yaşıyorum ve sureklı olarak başladığı zaman ddevam ediyor objeye tıkladığımda veya duzenleme yapacagım zaman snapla biryere yerleştireceğim zaman obje kayıyor beni başka yere atıyor ekranı objede ve sürekli böyle yaptığı için çizim üzürinde çalışma yapamıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen.

Arkadaşlar lütfen yardım edebilecek yokmu çizim yetiştirmem gerekiyor ve çalışamıyorum şuan her yolu deniyorum autocad dosyası üzerinden ayrı bir layer açarak onun üzerinden çizip aktardım başka autocad sayfası açtım oraya aktardım 3dmaxs dosyasının ayarlarını sıfırladım çözüme ulaşamadım mouse tıkladığım an başka yere atıyor çizim başka yere ben başka yere sürekli z basarak yakınlaştırıyorum objeme ama sürekli oalrak böyle yaptığı için ilerleyemiyorum sketchup`a attığım zaman onun üzerinde modelleniyor ve sorun çıkartmıyor

https://youtu.be/7zIUjdEwxTg

videolarak paylaştım yaşadığım sorunu

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
1.281 Görüntüleme
1 Yanıt
Reply (1)
Mesaj 2 / 2

mehmetakiftoplu
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

Merhaba @Anonymous

İşlemi Yaparken Seçtiğiniz Köşe başka bir köşeye entegre oluyor gibi gözüküyor o kısımı ayırıp deneyebilirmisiniz

Snaplerin çalışması için 2 köşe noktası birbirine değmesi gerekiyor zaten köşeler yaklaşınca komut otomatik olarak köşe noktasını yakalıyor . O noktalara yakın farklı köşeler var ise komut o köşeleri görebiliyor ona dikkat edip tekrar kontrol eder misiniz

İyi çalışmalar

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ile ödüllendirin!

www.mehmetakiftoplu.com

Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature