Duyurular

Announcement: We’re aware of an issue affecting starting a new topic from category pages and creating new blog posts. New topics can still be started directly from the relevant board. Learn more here.

3D Max 2017 Render Sorunu

Anonymous
Uygulanamaz
1.019 Görüntüleme
3 Yanıt
Mesaj 1 / 4

Anonymous
Uygulanamaz

Merhaba! 

3dsMax 2017 kullanıyorum. Çalıştığım yerin render ayarlarını render kısmına kaydetmiştim. Ancak, orada render pixel boyutlarını değitirmeme rağmen render almaya bastığımda ayarladığım ayarda çıkmıyor ve kaydettiğim render ayarındaki pixelle çıkmaya devam ediyor. Bunu nasıl ayarlarım? Teşekkürler

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
1.020 Görüntüleme
3 Yanıt
Replies (3)
Mesaj 2 / 4

izzetalsan
Advisor
Advisor

İlk olarak hazır ayar kullanmayı hiçbir zaman tavsiye etmediğim gibi, sorunuza gelecek olursak, final render a gitmeden önce render ayarınıza bakın, çözünürlük kısmı sizin belirlediğiniz gibi olmasının dışında birde , frame buffer içindeki bölümden get resolution from max işaretli mi onu kontrol edin.

İzzet ALŞAN
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Oyun Geliştirme
3D Eğitim
PBR Textures
Free PBR Textures
Free Textures
0 Beğeni
Mesaj 3 / 4

Anonymous
Uygulanamaz

Evet işaretli olarak gözüküyor ve o işareti kaldıramıyorum. Bundan sonrasında istediğim çözünürlükte ayarlamak için ne yapmam gerekiyor?

0 Beğeni
Mesaj 4 / 4

izzetalsan
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

Frame buffer ı enable yaparsanız o ayarı açıp kapatabilirsiniz. İsterseniz açın sonrasında get resolution from max in tikini kaldırıp hemen yanda bulunan kısımdan çözünürlüğü girerek deneyin. 

İzzet ALŞAN
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Oyun Geliştirme
3D Eğitim
PBR Textures
Free PBR Textures
Free Textures