AutoCAD – Tüm Ürünler – Türkçe
Tüm AutoCAD ürünleri için Autodesk AutoCAD forumlarına hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler AutoCAD ve araçlarıyla ilgili konuları keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

A360 Drive Hesap Açma

0 YANIT 0
Yanıtla
Mesaj 1 / 1
Gokhan_Kaya
1574 Görüntüleme, 0 Yanıt

A360 Drive Hesap Açma

A 360 Autodesk tarafında Cad kullanıcılarına sunmuş oldugu bir bulut hizmetidir. bu hizmete bilgisayarlarımızdan tabletlerden veya akıllı telefonlardan cok kolay bir sekilde ulaşıp dosyalarımızı görünteleyebilir paylaşabiliriz. Artı olarak dosyalar üzerine notlar düşerek şirket içinde bir iletişim ağı kurabiliriz. 

ilk olarak bulutu kullanabilmek için hesap oluşturalım. Bunun için öncelikle https://accounts.autodesk.com/LogOn sitesine giriş yapalım bu site autodesk create an Account tıklayalım

 

autosdesk Account.png

 

Gelen pencerede istenilen bilgilerin girişini yapıp autodesk ile son kullanıcı arasında yapılan sözleşmeyi kabul ettiğimizde Autodesk Hesabımız açılmış olacaktır. Bu hesap açıldıgında Autodesk otomatik olarak bu hesabın kullanımına 5 GB depolama alanı verecektir. Eğer Autodesk Abonelikli müşterisi iseniz. Hesabınız< şirket bilgilerine bağlandıgında bu hesap için tanımlanan 5 GB depolama alanı 25 GB çıkarılacaktır.

create account.png

 


Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn



MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

Etiketler (1)
Etiketler (1)
0 YANIT 0

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report