Wiretap

Reply
Valued Contributor
alatteri
Posts: 88
Registered: ‎06-26-2003
Message 1 of 5 (269 Views)

Problem with Switchable Storage

269 Views, 4 Replies
05-17-2007 01:35 PM
When transferring a QT to a Switchable Stone, the result clip is garbled noise. When transferring the same file to local storage on IBM 6221 2007 SP3 or SGI 9.5, the result is fine.

Done with tether.

Alan
Distinguished Contributor
dlabute
Posts: 103
Registered: ‎05-11-2004
Message 2 of 5 (269 Views)

Re: Problem with Switchable Storage

05-18-2007 04:48 AM in reply to: alatteri
Hi Alan,

Switchable Storage has no effect on Wiretap. Once a storage switch is made, the system behaves exactly as though the Stone were direct-attached. The problem is likely somewhere else.

The best way to know where the problem lies (WT or Tether) is to use WT Web to visualize the images, since it uses the WT API to create jpg versions of the images.

Dan
Valued Contributor
alatteri
Posts: 88
Registered: ‎06-26-2003
Message 3 of 5 (269 Views)

Re: Problem with Switchable Storage

05-18-2007 08:47 AM in reply to: alatteri
The problem is not seeing the Stone properly, tether is doing that fine, and shows the same garbage as the Smoke Player.

This is from my client:
"Of note I did get Tether to work once. However, that was before discreet "fixed" antoher problem we where having. When we upgraded to Smoke 2007 we realized discreet had never tested switchable storage, Smoke 2007, and SGI. Therefore when we upgraded switching became very long. Discreet made a patch that made that process faster, however it seems to have had a negative effect on Tether."

I am still diagnosing on my side.
Distinguished Contributor
dlabute
Posts: 103
Registered: ‎05-11-2004
Message 4 of 5 (269 Views)

Re: Problem with Switchable Storage

05-18-2007 10:06 AM in reply to: alatteri
I'm not at all sure what you're trying to say here.

Switchable Storage Customers tend to have VERY complex setups, usually involving combinations of Stone and Soft-imported workflows.
Valued Contributor
alatteri
Posts: 88
Registered: ‎06-26-2003
Message 5 of 5 (269 Views)

Re: Problem with Switchable Storage

05-18-2007 12:04 PM in reply to: alatteri
Seems to be a Codec issue on the persons Mac.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.