Wiretap

Wiretap

Reply
Active Member
7 Posts
0 Kudos
Registered: ‎07-01-2003
Post 1 of 6

export to combustion 4 with audio

250 Views, 5 Replies
11-21-2006 08:14 AM
trying to grab via wiretap a clip with audio into combustion 4. cant seem to get it to work!!!!! any ideas?
Active Member
7 Posts
0 Kudos
Registered: ‎07-01-2003
Post 2 of 6

Re: export to combustion 4 with audio

11-21-2006 08:14 AM in reply to: sidewalksurfer
sorry - i should add that i was trying to grab from flame 2007 HP
Valued Contributor
88 Posts
0 Kudos
Registered: ‎06-26-2003
Post 3 of 6

Re: export to combustion 4 with audio

11-21-2006 12:06 PM in reply to: sidewalksurfer
mac or windows?
Active Member
7 Posts
0 Kudos
Registered: ‎07-01-2003
Post 4 of 6

Re: export to combustion 4 with audio

11-21-2006 01:51 PM in reply to: sidewalksurfer
hey alan

trying to import in combustion4 on the mac
Valued Contributor
88 Posts
0 Kudos
Registered: ‎06-26-2003
Post 5 of 6

Re: export to combustion 4 with audio

11-21-2006 02:32 PM in reply to: sidewalksurfer
try out tether then. it allows you access to flame clips in any Quicktime application.

www.shrinkquicktime.com
email me if you need any further info.
alan@cleanupcrew.com
Distinguished Contributor
103 Posts
0 Kudos
Registered: ‎05-11-2004
Post 6 of 6

Re: export to combustion 4 with audio

11-29-2006 08:28 PM in reply to: sidewalksurfer
Sorry for the late reply. You'll need to make sure you're using Smoke 7.0 or greater, since audio access via Wiretap was only introduced in that version.

Cheers,

Dan Labute
Autodesk M&E R&D
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!