Wiretap

Reply
Active Member
sidewalksurfer
Posts: 7
Registered: ‎07-01-2003
Message 1 of 6 (236 Views)

export to combustion 4 with audio

236 Views, 5 Replies
11-21-2006 08:14 AM
trying to grab via wiretap a clip with audio into combustion 4. cant seem to get it to work!!!!! any ideas?
Active Member
sidewalksurfer
Posts: 7
Registered: ‎07-01-2003
Message 2 of 6 (236 Views)

Re: export to combustion 4 with audio

11-21-2006 08:14 AM in reply to: sidewalksurfer
sorry - i should add that i was trying to grab from flame 2007 HP
Valued Contributor
alatteri
Posts: 88
Registered: ‎06-26-2003
Message 3 of 6 (236 Views)

Re: export to combustion 4 with audio

11-21-2006 12:06 PM in reply to: sidewalksurfer
mac or windows?
Active Member
sidewalksurfer
Posts: 7
Registered: ‎07-01-2003
Message 4 of 6 (236 Views)

Re: export to combustion 4 with audio

11-21-2006 01:51 PM in reply to: sidewalksurfer
hey alan

trying to import in combustion4 on the mac
Valued Contributor
alatteri
Posts: 88
Registered: ‎06-26-2003
Message 5 of 6 (236 Views)

Re: export to combustion 4 with audio

11-21-2006 02:32 PM in reply to: sidewalksurfer
try out tether then. it allows you access to flame clips in any Quicktime application.

www.shrinkquicktime.com
email me if you need any further info.
alan@cleanupcrew.com
Distinguished Contributor
dlabute
Posts: 103
Registered: ‎05-11-2004
Message 6 of 6 (236 Views)

Re: export to combustion 4 with audio

11-29-2006 08:28 PM in reply to: sidewalksurfer
Sorry for the late reply. You'll need to make sure you're using Smoke 7.0 or greater, since audio access via Wiretap was only introduced in that version.

Cheers,

Dan Labute
Autodesk M&E R&D
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.