Visualization

Visualization

Reply
Active Contributor
RJanw01
Posts: 34
Registered: ‎10-15-2008
Message 1 of 2 (217 Views)

Updated to 2013 and 2011 rendering now shows black

217 Views, 1 Replies
06-12-2012 05:18 AM

I have just updated both computer and ACAD to 2013 version. My previous visualisation shows up black rather than showing colors, and when I render the image it shows nothing. I have checked all the parts and the materials are listed under the properties palette. I am not sure how to remedy this as I am just starting out to do this type of 3D work. Most of my work is done in normal hidden for dormer and roof framings for site built/modular companies, but now I am asked to do some photo realistic versions for marketing and customers alike.

 

Your help is greatly appreciated.

New Member
jaak
Posts: 2
Registered: ‎05-04-2014
Message 2 of 2 (8 Views)

Re: Updated to 2013 and 2011 rendering now shows black

11-16-2014 07:33 AM in reply to: RJanw01

Check your views camera settings, particularly the clipping planes status. I had the same effect once and the planes were activated. Turn them off.

Jaak

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!