Visual Basic Customization

Reply
Contributor
Assem_m1
Posts: 13
Registered: ‎07-05-2008
Message 1 of 5 (114 Views)

Menu

114 Views, 4 Replies
07-09-2008 12:03 PM
hi
how I can make my macro autostart and create new menu to open Macro
from out AutoCAD (like install file )
Contributor
ml0940
Posts: 21
Registered: ‎02-09-2007
Message 2 of 5 (114 Views)

Re: Menu

07-09-2008 11:18 PM in reply to: Assem_m1
Assem
Can you be a bit more specific?
What preciselty are you trying to do?

ML
Contributor
Assem_m1
Posts: 13
Registered: ‎07-05-2008
Message 3 of 5 (114 Views)

Re: Menu

07-10-2008 01:44 AM in reply to: Assem_m1
I try to mack install file for my macro
this install load my macro in AutoCAD and create menu to run the macro
" like Express tools "
Active Contributor
kashi_rock
Posts: 48
Registered: ‎05-16-2006
Message 4 of 5 (114 Views)

Re: Menu

07-10-2008 02:47 AM in reply to: Assem_m1
For this purpose, you need to create a menu file then create a cui file with created menu. Now make a lisp routine so that you can add your defined menu to the autocad menubar. Now whenever you required your macro to run from the drop down menu you can just load that lisp routine. Have a look to attached files. Hope it will help you.

Kaushal
Contributor
Assem_m1
Posts: 13
Registered: ‎07-05-2008
Message 5 of 5 (114 Views)

Re: Menu

07-10-2008 08:25 AM in reply to: Assem_m1
thank you Kaushal
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.