Vault General Discussion

Vault General Discussion

Reply
Valued Mentor
tmccar
Posts: 487
Registered: ‎11-28-2007
Message 1 of 6 (593 Views)
Accepted Solution

Vault reindex problem

593 Views, 5 Replies
09-20-2011 09:18 AM

I want to re-index a vault of about 176 gig, but it stops atre a few minutes with an error messsage about the timeout. Is there a fix for this? (I have Vault Pro 2012 with SQL Server 2008 R" express)

You can change the timeout settings in the web.config file.  More details on making the changes can be found in the Advanced Configuration.

 

Start y doubling the first value and double the other two if it still fails.

 

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=16853779&linkID=9261341

 

-Hywell

Product Support
herrerh
Posts: 231
Registered: ‎08-26-2008
Message 2 of 6 (575 Views)

Re: Vault reindex problem

09-21-2011 01:26 PM in reply to: tmccar

You can change the timeout settings in the web.config file.  More details on making the changes can be found in the Advanced Configuration.

 

Start y doubling the first value and double the other two if it still fails.

 

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=16853779&linkID=9261341

 

-Hywell



Hywell Herrero
Data Management Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.
Valued Mentor
tmccar
Posts: 487
Registered: ‎11-28-2007
Message 3 of 6 (563 Views)

Re: Vault reindex problem

09-22-2011 05:39 AM in reply to: herrerh

Thanks, that´s what I needed!

Valued Mentor
tmccar
Posts: 487
Registered: ‎11-28-2007
Message 4 of 6 (543 Views)

Re: Vault reindex problem

09-23-2011 06:04 AM in reply to: tmccar

I have increased the figure to 1,200,000,000 and it is still timing out.

I notice you say "double the other two", but there are ony 2 variables mentioned in the config guide: "timeouts connection" and "executiontimeout".

Product Support
herrerh
Posts: 231
Registered: ‎08-26-2008
Message 5 of 6 (540 Views)

Re: Vault reindex problem

09-23-2011 06:56 AM in reply to: tmccar

In the timeouts sectino, there are three values, connection, defaultCommand and longcommand.  Those are the three that should be changed.

 

Change them to 360, 720, 2600 as a start.

 

Change your maxRequestLength back to the default of 51200.

 

After changing the variables, do an IISRESET.

 

-Hywell



Hywell Herrero
Data Management Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.
Valued Mentor
tmccar
Posts: 487
Registered: ‎11-28-2007
Message 6 of 6 (507 Views)

Re: Vault reindex problem

09-26-2011 10:26 AM in reply to: herrerh

Thanks, it's running now

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.