Vault General Discussion

Vault General Discussion

Reply
Product Support
Richard.Rankin
Posts: 135
Registered: ‎03-25-2010
Message 11 of 50 (1,119 Views)

Re: Vault 2012 - Service Pack 1 - Client install error

10-27-2011 06:31 AM in reply to: BL4849

Can you try replacing the "Connectivity.Branding.Vault.dll" file located in your "C:\Program Files\Autodesk\Vault 2012\Explorer" with the file attached to this post.

 

Let me know how it goes...

 



Richard Rankin
Data Management Support Specialist
Autodesk Support
Autodesk, Inc.

Contributor
BL4849
Posts: 24
Registered: ‎10-15-2010
Message 12 of 50 (1,117 Views)

Re: Vault 2012 - Service Pack 1 - Client install error

10-27-2011 06:37 AM in reply to: Richard.Rankin

That worked for us here.

 

Thanks

 

Active Member
per.sandberg
Posts: 6
Registered: ‎09-20-2006
Message 13 of 50 (1,108 Views)

Re: Vault 2012 - Service Pack 1 - Client install error

10-27-2011 06:53 AM in reply to: Richard.Rankin

Hi Richard,

 

It worked at our customer to!

Thanks for your effort, great job!

 

I hope you/someone else update the "Update 1" ASAP so i works at once.

 

Regards

 

Per

Persan
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,686
Registered: ‎09-13-2007
Message 14 of 50 (1,090 Views)

Re: Vault 2012 - Service Pack 1 - Client install error

10-27-2011 07:16 AM in reply to: per.sandberg

he has it posted here also: http://crackingthevault.typepad.com/crackingthevault/2011/10/error-1328-when-applying-vault-2012-upd...

if you can't get to the webpage per company policy it is attached in the above post

Valued Contributor
MattH_Work
Posts: 149
Registered: ‎11-16-2007
Message 15 of 50 (1,087 Views)

Re: Vault 2012 - Service Pack 1 - Client install error

10-27-2011 07:18 AM in reply to: Richard.Rankin

I'm using Workgroup & Professional which don't have a "Connectivity.Branding.Vault.dll"

 

What now?

 

Regards

 

MattH 

Product Support
Richard.Rankin
Posts: 135
Registered: ‎03-25-2010
Message 16 of 50 (1,079 Views)

Re: Vault 2012 - Service Pack 1 - Client install error

10-27-2011 07:25 AM in reply to: MattH_Work

I'm going to contact you directly.

 

Your error must be slightly different and we'd need to post different dll's to get you through it.



Richard Rankin
Data Management Support Specialist
Autodesk Support
Autodesk, Inc.

Distinguished Contributor
bstewart
Posts: 115
Registered: ‎09-24-2008
Message 17 of 50 (1,074 Views)

Re: Vault 2012 - Service Pack 1 - Client install error

10-27-2011 07:27 AM in reply to: Richard.Rankin

Thanks Richard.  That did the trick!

 

Bob

____________________________________________________
Product Design Suite Ultimate 2014 | Vault Basic 2014 (SP2)
Dell Precision M6600 | Intel i7-2820QM - 16GB
nVIDIA Quadro 4000M | Windows 7/64 Pro
Distinguished Contributor
bstewart
Posts: 115
Registered: ‎09-24-2008
Message 18 of 50 (1,026 Views)

Re: Vault 2012 - Service Pack 1 - Client install error

10-27-2011 04:45 PM in reply to: Richard.Rankin

Is the autodeskvault2012_update1.zip file, in the Data & Downloads section, going to be updated to reflect this fix?

 

Thanks.

 

Bob

____________________________________________________
Product Design Suite Ultimate 2014 | Vault Basic 2014 (SP2)
Dell Precision M6600 | Intel i7-2820QM - 16GB
nVIDIA Quadro 4000M | Windows 7/64 Pro
Distinguished Contributor
aargear
Posts: 118
Registered: ‎11-28-2006
Message 19 of 50 (979 Views)

Re: Vault 2012 - Service Pack 1 - Client install error

10-28-2011 09:35 AM in reply to: Richard.Rankin

Worked!

Thanks!

 

 

Regards

Andrey

W7HPRus32

PDSP2012 (Hula)

Download Update 1 for Vault and install 28 oct. 2011

 

20121028-01.jpg

 

 

20121028-02.jpg

 

 

Contributor
energymech
Posts: 21
Registered: ‎03-12-2008
Message 20 of 50 (954 Views)

Re: Vault 2012 - Service Pack 1 - Client install error

10-31-2011 03:45 AM in reply to: Richard.Rankin

Richard.Rankin wrote:

I'm going to contact you directly.

 

Your error must be slightly different and we'd need to post different dll's to get you through it.


Hi Richard,

any suggestions to update the Vault Professional Client 2012, since that Connectivity.Branding.Vault.dll not exist in Explorer directory?

 

Thanks a lot...

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.