Vault General Discussion

Vault General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
jcorson8499
Posts: 174
Registered: ‎05-15-2007
Message 1 of 3 (154 Views)
Accepted Solution

Rule to set category on file creation, lost iproperties

154 Views, 2 Replies
02-06-2013 07:23 AM

so i have a rule to set the category automatically on file creation depending on the users input in the file.

this works fine.

 

i have iproperties in the file that i need to see in vault, all the mapping is correct(i think).

this works fine.

 

BUT when in the file if i set which category the file should be in none of the iproperties show up when i check the file in.

 

attached is a picture showing 2 files Test.ipt & Test - Copy.ipt

Test-Copy.ipt is a copy of Test.ipt but i filled in the field ' Authority' so the rule in Vault runs to automatically set the category.

had to set the properties in the category

Distinguished Contributor
jcorson8499
Posts: 174
Registered: ‎05-15-2007
Message 2 of 3 (153 Views)

Re: Rule to set category on file creation, lost iproperties

02-06-2013 07:24 AM in reply to: jcorson8499

as you see test.ipt has the property _Item No. filled out with 1.2.3.4

Test- Copy.ipt does not.

Distinguished Contributor
jcorson8499
Posts: 174
Registered: ‎05-15-2007
Message 3 of 3 (118 Views)

Re: Rule to set category on file creation, lost iproperties

02-08-2013 08:37 AM in reply to: jcorson8499

had to set the properties in the category

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.