Vault General Discussion

Vault General Discussion

Reply
Valued Mentor
BLHDrafting
Posts: 350
Registered: ‎10-12-2012
Message 1 of 3 (105 Views)

PLACING PARTS LIST IN IDW DIRTIES ASSY FILE

105 Views, 2 Replies
10-30-2012 03:11 PM

Anybody got an idea why placing a Part List (structured) into a new IDW dirties the assy file? Unlike the SAVE AS DIRTIES FILE post I created earlier (http://forums.autodesk.com/t5/Autodesk-Vault/SAVE-AS-DIRTIES-FILE/td-p/3678262) closing the file and opening it does not clear the change, rather it marks the assy file as green dot (Local copy has been edited out of turn, use Check Out). I can understand this process if I altered the Parts List in any way but I have not. I have only placed it.

 

P.S. Just found out that this does not happen on a single part assy. By this I mean I have an parent assy with a custom placed CC component that I then cut extrude to form a part.

Brendan Henderson

Web www.blh.com.au
Twitter @BLHDrafting

Windows 7 x64 -64 GB Ram, Intel Xeon E5-1620 @ 3.6 GHz
ATI FirePro V7800 2 GB, 180 GB SSD & 1 TB HDD, Inv R2013 PDS Premium SP2 Update 3 (Build 200), Vault 2013 Workgroup Update 2 (Build 17.2.9.0)
Employee
mikel.martin
Posts: 280
Registered: ‎03-16-2006
Message 2 of 3 (97 Views)

Re: PLACING PARTS LIST IN IDW DIRTIES ASSY FILE

10-30-2012 06:28 PM in reply to: BLHDrafting
I have the same question I did with the "save as" post.
Does this happen without vault?
If so you may want post the issues in the Inventor forum.


Mikel Martin
User Experience Architect
PLM / Data Management
Autodesk, Inc.
Valued Mentor
BLHDrafting
Posts: 350
Registered: ‎10-12-2012
Message 3 of 3 (93 Views)

Re: PLACING PARTS LIST IN IDW DIRTIES ASSY FILE

10-30-2012 07:12 PM in reply to: mikel.martin

Mikel, I don't know what you mean by 'without Vault'.

 

I have a project that is not vault based but of course I can't see if placing a Parts List touches (dirties) the assy file. If I use this project and create a new IDW and place an assy, then add a Parts List and do a Save it prompts me to save both the IDW and the IAM. Is that what you mean?

Brendan Henderson

Web www.blh.com.au
Twitter @BLHDrafting

Windows 7 x64 -64 GB Ram, Intel Xeon E5-1620 @ 3.6 GHz
ATI FirePro V7800 2 GB, 180 GB SSD & 1 TB HDD, Inv R2013 PDS Premium SP2 Update 3 (Build 200), Vault 2013 Workgroup Update 2 (Build 17.2.9.0)
Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.