Vault General Discussion

Vault General Discussion

Reply
Board Manager
ihayesjr
Posts: 559
Registered: ‎02-01-2006
Message 1 of 7 (1,431 Views)

.NET 4.5 Release Candidate

1431 Views, 6 Replies
07-09-2012 06:51 AM

We have been testing Autodesk Vault with the beta and the recent release candidate of .NET 4.5.  We are aware that if it is installed, the Vault client will not show files in the file grid.  We are working with Microsoft to resolve the issue.

 

Until this issue is resolved, we would recommend that no one install the release candidate of .NET 4.5.



Irvin Hayes Jr
Product Manager
Autodesk, Inc.

Active Member
a.wagner
Posts: 6
Registered: ‎11-20-2007
Message 2 of 7 (1,085 Views)

Re: .NET 4.5 Release Candidate

09-27-2012 12:09 AM in reply to: ihayesjr

Yes :smileysad:

Looks like in Screen_1

 

I'm Software Developer and need .Net Framework 4.5 installed for Visual Studio 2012.

But as Workaround, when i start Vault in Debug-Modus "Managed (v4.5, v4.0)" everything works fine!

New Member
burnie
Posts: 1
Registered: ‎02-07-2008
Message 3 of 7 (744 Views)

Re: .NET 4.5 Release Candidate

11-29-2012 07:58 AM in reply to: ihayesjr

Has there been any update to this issue? Any idea when it will be resolved. 

Active Member
daniel
Posts: 8
Registered: ‎01-10-2012
Message 4 of 7 (712 Views)

Re: .NET 4.5 Release Candidate

12-02-2012 11:38 PM in reply to: ihayesjr

Does anybody know if there are other issues due to .Net 4.5? 

 

Vault 2013 crashes when I use "get latest" on any files. 

 

Due to VS 2012 I need .Net 4.5

Valued Contributor
eric.mathews
Posts: 83
Registered: ‎04-19-2006
Message 5 of 7 (662 Views)

Re: .NET 4.5 Release Candidate

12-12-2012 12:03 PM in reply to: ihayesjr

How do you start Vault in debug mode?

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,251
Registered: ‎09-13-2007
Message 6 of 7 (652 Views)

Re: .NET 4.5 Release Candidate

12-12-2012 02:59 PM in reply to: eric.mathews
Active Member
a.wagner
Posts: 6
Registered: ‎11-20-2007
Message 7 of 7 (644 Views)

Re: .NET 4.5 Release Candidate

12-13-2012 01:27 AM in reply to: ihayesjr

Ok, fine!

Now it works.

 

To start Vault in Debug-Mode you need VisualStudio.

You can include "Connectivity.VaultPro.exe" as new Project, set the Debugger Type to "Managed (v4.5, v4.0)" and start.

Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.