Vault General Discussion

Vault General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
mbodnar
Posts: 159
Registered: ‎08-02-2006
Message 11 of 17 (445 Views)

Re: Markup & Measure toolbar missing in Vault preview

08-08-2013 07:07 PM in reply to: VINCEBALGE4109

Hi Makoto

 

Same here, a repair or/and un-install/re-install of Design Review 2013 makes no difference on Windows 8

 

Max

Valued Contributor
VINCEBALGE4109
Posts: 57
Registered: ‎01-03-2010
Message 12 of 17 (364 Views)

Re: Markup & Measure toolbar missing in Vault preview

02-11-2014 01:56 PM in reply to: VINCEBALGE4109

Has anyone come up with the solution to this. We're still seeing this behavior.

I'm setting existing user up with new computer. When I installed Vault & Design Review as the administrator everything works a you would expect.

When the user logs in the markup toolbar is missing. If they go back to their old computer toolbar is there.

The solution put forward was to delete the VaultCommon, Productstream and Autodesk Vault Professional 2014 folders from AppData in their user profile.

That does nothing for the problem. I've also tried deleting anything that looks like it could be related to Design Review from the users profile in AppData.

If I have the User log in to my own computer the toolbar is missing. I works correctly when I'm logged into my own computer.

It has to be something in the users profile or the registry, but I can't locate it. We're not using roaming profiles.

 

Vault 2014 Pro Build 18.100.12.0 Subscription Release 1

Design Review 2013

PDSP 2014

 

Vince Balge

Active Member
pcetnar
Posts: 8
Registered: ‎01-31-2007
Message 13 of 17 (326 Views)

Re: Markup & Measure toolbar missing in Vault preview

02-27-2014 01:30 PM in reply to: mbodnar

Two of my customers are currently experiencing this issue as well (both 25+ seats of Vault Pro).  I logged a case with Autodesk a few months ago and received a response that it was sent to the development team.  I hope a fix is released soon as the ECO tools were a primary reason they upgraded to Pro.

 

Thanks,

 

Paul

Contributor
bharath.kumar
Posts: 12
Registered: ‎02-18-2014
Message 14 of 17 (276 Views)

Re: Markup & Measure toolbar missing in Vault preview

05-09-2014 02:27 AM in reply to: pcetnar

Hi All - We've identified a root registry key responsible for showing up the Markup components, the markup tool( but the ADR in general) relies on one of the core microsoft component "Preview Handler Surrogate Host".

 

Please grant full permission to the user/group on the key "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node", the subkeys underneath controls the visibility of the Markup component.



Bharath Kumar
Valued Contributor
VINCEBALGE4109
Posts: 57
Registered: ‎01-03-2010
Message 15 of 17 (261 Views)

Re: Markup & Measure toolbar missing in Vault preview

05-09-2014 06:53 AM in reply to: bharath.kumar

Thank You! that fixed the problem.

 

Vince

Active Member
pcetnar
Posts: 8
Registered: ‎01-31-2007
Message 16 of 17 (173 Views)

Re: Markup & Measure toolbar missing in Vault preview

06-13-2014 12:47 PM in reply to: bharath.kumar

Unfortunately these steps didn't fix the solution for my customer.  Would you happen to know of any other culprits that could be causing their ECO toolbars to be missing?

 

Thanks,

 

Paul Cetnar

Valued Contributor
VINCEBALGE4109
Posts: 57
Registered: ‎01-03-2010
Message 17 of 17 (168 Views)

Re: Markup

06-13-2014 01:03 PM in reply to: pcetnar
Hi Paul;

The only other thing that seemed to affect the markup toolbar is user accounts and permissions.

I've listed all the things I tried before the wow6432 fix here.
http://forums.autodesk.com/t5/Vault-General/Change-Order-Markup-tool-missing/td-p/4385980/page/2

Vince Balge
Senior Specialist - CAD Systems
ATCO Emissions Management
The information transmitted is intended only for the addressee and may contain confidential, proprietary and/or privileged material. Any unauthorized review, distribution or other use or the taking of any action in reliance upon this information is prohibited. If you receive this in error, please contact the sender and delete or destroy this message and any copies.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.

Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.