Vault General Discussion

Vault General Discussion

Reply
Active Contributor
ivar.mo
Posts: 27
Registered: ‎01-19-2003
Message 1 of 9 (743 Views)
Accepted Solution

Get/Checkout shrinkwrap parts returning Error 0: Operation failed: System error.

743 Views, 8 Replies
02-29-2012 05:28 AM

I have some files in our Vault giving me headache..

As far as I can tell they all are all shrinkwrap/shrinkwrap substitute parts.

They have successfully been created and checked in and most of them updated more than once. "Suddenly" we get the following error when trying get/checkout from the Vault.

"Error 0 - Operation failed: System error. Please contact your system administrator."

 

If we try to open an assy where one of the failing shrinkwraps are used we get a different error:

"Vault - The server returned the following information: Unknown Server Error."

 

And the failing parts are unresolved in the assy.

 

I think we have all updates and service packs installed both for Inventor 2012 and Vault 2012 (basic/free/included version)

 

Any hints or tips?!

 

Thanks in advance.

 

Ivar Mo

Fimtech AS

Norway

Yes, it was simply a iisrestart issue...

My backupscript did that but not in correct order.

 

Hi!

 

Yes and no.. The problem was both caused by the backup script I had at the time, and the issue was solved by changing the script sligthly...

 

Try running this on a Command Prompt window on your server:

 

iisreset /stop

iisreset /start

 

If this works, try to add the same lines at the bottom of your backupscript.

 

Hope you solve your problem!

 

/Ivar Mo

Norway

 

 

Active Contributor
ivar.mo
Posts: 27
Registered: ‎01-19-2003
Message 2 of 9 (730 Views)

Re: Get/Checkout shrinkwrap parts returning Error 0: Operation failed: System er

02-29-2012 10:35 AM in reply to: ivar.mo

The funny thing is that I can successfully checkout an older version and update that one, but once checked in - same error...

 

Anyone know if this is part related or Vault related?

Employee
Senthil-Autodesk
Posts: 580
Registered: ‎10-12-2006
Message 3 of 9 (723 Views)

Re: Get/Checkout shrinkwrap parts returning Error 0: Operation failed: System er

02-29-2012 06:35 PM in reply to: ivar.mo

Hi,

 

Is there anyway you can share the Dataset with me? You can send them to me at senthilDOTkumarATautodeskDOTcom

 

Thanks!



Senthil Kumar
Vault QA Team
Autodesk, Inc.


Be sure to check out the Vault Help!
Active Contributor
ivar.mo
Posts: 27
Registered: ‎01-19-2003
Message 4 of 9 (716 Views)

Re: Get/Checkout shrinkwrap parts returning Error 0: Operation failed: System er

03-01-2012 01:08 AM in reply to: Senthil-Autodesk

One of my shrinkwraps are in the mail.... 37MB... Do you accept that big attachments in your mail system?!

This file is made from a STEP or IGES import - probably imported into IV2008.

The file has an insane detail level, but the "Fill all holes" option was not present back then.... :-)

 

Thanks for looking into this! :-)

Mentor
PACDrafting
Posts: 587
Registered: ‎10-22-2007
Message 5 of 9 (581 Views)

Re: Get/Checkout shrinkwrap parts returning Error 0: Operation failed: System er

07-17-2012 05:10 PM in reply to: ivar.mo

Did we get this resolved?

Active Contributor
ivar.mo
Posts: 27
Registered: ‎01-19-2003
Message 6 of 9 (552 Views)

Re: Get/Checkout shrinkwrap parts returning Error 0: Operation failed: System er

08-16-2012 02:12 AM in reply to: PACDrafting

Yes, it was simply a iisrestart issue...

My backupscript did that but not in correct order.

 

Contributor
stancernak
Posts: 15
Registered: ‎01-12-2011
Message 7 of 9 (491 Views)

Re: Get/Checkout shrinkwrap parts returning Error 0: Operation failed: System er

08-31-2012 03:42 AM in reply to: ivar.mo

Hi,

 

I have the same issue. Have I understand it right, did backup solve this issue in your case?

----------------------
Stan Cernak
Active Contributor
ivar.mo
Posts: 27
Registered: ‎01-19-2003
Message 8 of 9 (488 Views)

Re: Get/Checkout shrinkwrap parts returning Error 0: Operation failed: System er

08-31-2012 03:59 AM in reply to: ivar.mo

Hi!

 

Yes and no.. The problem was both caused by the backup script I had at the time, and the issue was solved by changing the script sligthly...

 

Try running this on a Command Prompt window on your server:

 

iisreset /stop

iisreset /start

 

If this works, try to add the same lines at the bottom of your backupscript.

 

Hope you solve your problem!

 

/Ivar Mo

Norway

 

 

Contributor
stancernak
Posts: 15
Registered: ‎01-12-2011
Message 9 of 9 (482 Views)

Re: Get/Checkout shrinkwrap parts returning Error 0: Operation failed: System er

08-31-2012 04:08 AM in reply to: ivar.mo

Thank you. It has helped, problem is solved now.

----------------------
Stan Cernak
Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.