Vault General Discussion

Vault General Discussion

Reply
New Member
SCZ4
Posts: 1
Registered: ‎10-14-2009
Message 1 of 2 (430 Views)

Error 1309 During Vault 2009 Install

430 Views, 1 Replies
10-14-2009 05:40 AM
Afternoon all,

Please take a look at the attached screenshot. I am experiencing a strange problem installing Vault 2009, problem occurs when running from either CD or when copied locally. It's complaining it can't find files during the install. If I browse the location stated sure enough the file doesn't exist... not sure what more I can do. If I click Ignore then it just prompts for the next file.

Does anyone else have a CD they can check to see if the file exists on theirs.

Thanks in advance.

Graeme
Employee
rantisong
Posts: 57
Registered: ‎07-30-2008
Message 2 of 2 (430 Views)

Re: Error 1309 During Vault 2009 Install

10-19-2009 12:16 AM in reply to: SCZ4
Hi Graeme,

Yes, I can find the file in our installer, there must be something wrong with your media. Please check with your reseller on this.

Regards,
Frank Edited by: rantisong on Oct 19, 2009 3:16 PM
Vault 2013 Wiki help is ALIVE !
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.