Vault General Discussion

Reply
Valued Contributor
marshallw
Posts: 85
Registered: ‎04-05-2007
Message 1 of 5 (270 Views)

Autoloader question

270 Views, 4 Replies
06-06-2012 03:41 PM

I have seen other posts on this, but the links to the answers didn't work for some reason.

Why can't the Autoloader see my existing vault pro structure & allow me to autoload files directly into that structure?

Why does it force me to use a folder called "Designs"?

It would really be nice if we could actually upload files into our existing structure (See pix).

 

Anyone know of a workaround other than uploading to the designs folder, then going the extra step of moving the new folder(s) in vault from the Designs folder to where they are really supposed to live?

 

Thanks in advance.

Employee
yuhui.zhang
Posts: 194
Registered: ‎04-07-2008
Message 2 of 5 (259 Views)

Re: Autoloader question

06-06-2012 06:56 PM in reply to: marshallw

Please check link  in this post http://forums.autodesk.com/t5/Autodesk-Vault/Change-Autoloader-default-folder/td-p/3296285

 

Hope it works for you.



Fay Zhang
Software QA Engineer
Data Management
Autodesk, Inc.

Be sure to check out the Vault Help Wiki!

Valued Contributor
marshallw
Posts: 85
Registered: ‎04-05-2007
Message 3 of 5 (243 Views)

Re: Autoloader question

06-07-2012 01:23 PM in reply to: yuhui.zhang

Thank you for your answer.

Created Buu.xml. Attempted to add Buu.xml to vault $ folder. Error said Buu.xml exists in current project & would not let me load it, but I cannot find Buu.xml anywhere in the vault. Why can I not see Buu.xml? Is there a specific location for this file?

Long story short -- the fix does not work.

Any other suggestions?

 

Marshall

Employee
yuhui.zhang
Posts: 194
Registered: ‎04-07-2008
Message 4 of 5 (224 Views)

Re: Autoloader question

06-07-2012 06:51 PM in reply to: marshallw

Go to Tools menu -> Vault Options, check on 'show hidden files', you shall see existing buu.xml file under root folder.

Suggestions:
You can try with an empty Vault firstly to test  if above approach works for you, then back to your previous working Vault with following steps:

1. check out the existing buu.xml file,

2. go to working folder, edit it,

3. then check it back to Vault and try with Autoloader again

 

Let me know if it works.



Fay Zhang
Software QA Engineer
Data Management
Autodesk, Inc.

Be sure to check out the Vault Help Wiki!

Valued Contributor
marshallw
Posts: 85
Registered: ‎04-05-2007
Message 5 of 5 (215 Views)

Re: Autoloader question

06-08-2012 11:42 AM in reply to: yuhui.zhang

Zhang --

 

Thank you for the help -- I have edited the existing Buu.xml file to point to a project file that looks deeper into my vault folder structure & all is working better now.

 

Marshall

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.