Vault General Discussion

Vault General Discussion

Reply
Active Contributor
gerrard.hickson
Posts: 27
Registered: ‎11-08-2011
Message 1 of 6 (1,796 Views)

ASPX file failed to run at URL...

1796 Views, 5 Replies
05-03-2012 12:54 AM

I'm trying to Install Vault 2011 on my local PC for the purposes of testing and development, but I'm having problems installing.

 

When I get to the pre-install checks I get the eror saying:

"ASPX file failed to run at URL: 'http://localhost/TestASP/TestASPNet.aspx" 

I've also attached the complete log file for interest.

 

I've gone through the help on this page:

http://forums.autodesk.com/t5/Autodesk-Vault/ASPX-file-failed-to-run-at-URL-quot-http-localhost80-Te...

 

And the instructions in the help file (below):

 

  • ASPX file failed to run at URL: "http://localhost/TestASP/TestASPNet.aspx".

    The test ASPX did not run properly. Re-register the ASP.Net filters. At the command line, enter:

    c:\windows\microsoft.net\framework\v2.0.50727\aspnet_regiis -i -enable

    On a 64-bit operating system, enter:

    c:\windows\microsoft.net\framework64\v2.0.50727\aspnet_regiis -i -enablec:\windows\microsoft.net\framework\v2.0.50727\aspnet_regiis -i -enable

    Also, check to make sure that the default web site is using version 2.0 of ASP.Net. To change this setting, right-click My Computer and then select Manage. In the Computer Management window, expand Services and Applications > Internet Information Services > Web Sites and then right-click Default Web Site and select Properties. In the Default Web Site Properties dialog, click the ASP.NET tab. From the ASP.NET version drop-down list, select 2.0.

With the instructions above, I don't have an ASP.NET tab in the Web Site Properties dialog, but in the IIS Manager, the ASP.NET version is shown as V2.0.50727 (32-bit) and is set to 'allowed'.

 

 Is there anything else I can try? I'm didn't think it'd be this hard...

 

FYI I'm running Windows XP SP2 on a x64 box.

 

Hope you can help!

Employee
JamesMcMullen
Posts: 300
Registered: ‎03-19-2009
Message 2 of 6 (1,786 Views)

Re: ASPX file failed to run at URL...

05-03-2012 02:05 PM in reply to: gerrard.hickson

Are you serving anything else up besides Vault on your IIS?  I am thinking that you might have to uninstall IIS based on http://wikihelp.autodesk.com/Vault/enu/Help/Help/0206-Autodesk206/0210-About_Yo210/0238-Installi238/....  Another thing that might be odd is try to run the pre-check tests again.  There is sometimes a race condition there that causes this error.

 

-Jim

Active Contributor
gerrard.hickson
Posts: 27
Registered: ‎11-08-2011
Message 3 of 6 (1,773 Views)

Re: ASPX file failed to run at URL...

05-07-2012 03:52 PM in reply to: JamesMcMullen

Hi,

 

IIS isn't being used for anything at the moment, This is my local client machine, I'm installing for dev/testing only.

 

I've uninstalled and re-installed IIS and re-run the pre-check test, but no luck so far.

 

Any other suggestions?

 

Cheers 

Employee
JamesMcMullen
Posts: 300
Registered: ‎03-19-2009
Message 4 of 6 (1,757 Views)

Re: ASPX file failed to run at URL...

05-08-2012 09:30 AM in reply to: gerrard.hickson

You might want to check this other thread out:

http://forums.autodesk.com/t5/forums/replypage/board-id/101/message-id/42151

 

Unfortunately, it might be faster to get a response thru product support.

 

-Jim

Active Contributor
gerrard.hickson
Posts: 27
Registered: ‎11-08-2011
Message 5 of 6 (1,750 Views)

Re: ASPX file failed to run at URL...

05-08-2012 01:08 PM in reply to: JamesMcMullen

Wrong link... 

Employee
JamesMcMullen
Posts: 300
Registered: ‎03-19-2009
Message 6 of 6 (1,749 Views)

Re: ASPX file failed to run at URL...

05-08-2012 01:24 PM in reply to: gerrard.hickson

My bad...   It should be this one: http://forums.autodesk.com/t5/Autodesk-Vault/Vault-server-2012-upgrade-to-Vault-server-2013/td-p/343...

 

Name of the thread is "Vault server 2012 upgrade to Vault server 2013".

 

-Jim

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.

Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.