Vault General Discussion

Vault General Discussion

Reply
Active Contributor
Raminasrl
Posts: 39
Registered: ‎10-12-2010
Message 1 of 5 (203 Views)

ACADE component properties mapped to vault

203 Views, 4 Replies
03-04-2014 02:50 AM

Hi,

someone could help me,

I want to pass to vault the manufacturer property of components in acade drawing to vault. (for example a fuse manufacturer)

I try to find this property in vault setting properties -> mapping acade project to item. I found only component name , component type, line1 etc. but not manufaturer.

Thanks

Active Contributor
Raminasrl
Posts: 39
Registered: ‎10-12-2010
Message 2 of 5 (166 Views)

Re: ACADE component properties mapped to vault

03-06-2014 04:46 AM in reply to: Raminasrl

I didn't found the solution,

I try to explain me better, I need to put the property "manufacturer" of components (this property is a field in db access of acade 2013) into vault pro 2013 property. If I go in Vault setting -> Properties and I create a new property "mfc", I can't map the acade component "manufacturer" to vault "map". I only found component name, component type, line1, line2 ...:smileyindifferent: I tried also to check wd.env but nothing. Any idea?

Thanks for any help.

*Expert Elite*
mthomas
Posts: 303
Registered: ‎06-17-2010
Message 3 of 5 (163 Views)

Re: ACADE component properties mapped to vault

03-06-2014 06:10 AM in reply to: Raminasrl

Its been a while since we setup our ACADE to Vault but if I remember correctly to map component properties you don't use the the ACADE Project. The Project file is only used to map properties of the project to Vault like the Project title and description. I think you want to map to an actual drawing that contains components with the properties you want to map

 

Mike 

Mike Thomas

*Expert Elite*
cbenner
Posts: 3,421
Registered: ‎04-06-2010
Message 4 of 5 (160 Views)

Re: ACADE component properties mapped to vault

03-06-2014 06:51 AM in reply to: mthomas

Not sure if this is what you're looking for, but it might help?

 

http://cbennertipstricks.blogspot.com/2013/08/autocad-electrical-creating-items-in.html

ChrisB

ADSK_Expert_Elite_Icon_S_Color_Blk.png

Please use Mark Solutions!.Accept as Solution &Give Kudos!Kudos to further enhance the value of these forums. Thank you! :smileyhappy:

http://cadtipstricks.wordpress.com//


   

Employee
KooCheeKit
Posts: 107
Registered: ‎10-28-2009
Message 5 of 5 (136 Views)

Re: ACADE component properties mapped to vault

03-11-2014 02:27 AM in reply to: Raminasrl

Hi,

 

Mike is correct.

 

Asscoicate the property name with Item | Electrical. The component is inserted into the dwg, hence select a dwg with component to import and map (see image attached). Hope this is what you are looking for.



Chee-Kit
Autodesk, Inc.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.